Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #31 codfanıyım dedi: Reis monitörün sağ ve sol üst köşelerinde görüntünün olmadığı yerde siyah yerde 2 tane beyaz nokta var monitörü kapatınca da görünüyor ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor.
codfanıyım dedi: Reis monitörün sağ ve sol üst köşelerinde görüntünün olmadığı yerde siyah yerde 2 tane beyaz nokta var monitörü kapatınca da görünüyor ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor.
C codfanıyım Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #32 Saint Lucia dedi: Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor. Genişletmek için tıkla... Birileri ölü pixel demiş korktum. Saint Lucia dedi: Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor. Genişletmek için tıkla... Bide ağa monitöre bastırınca bastırılan yerde beyazlık oluşuyor ya zarar verirmi
Saint Lucia dedi: Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor. Genişletmek için tıkla... Birileri ölü pixel demiş korktum. Saint Lucia dedi: Normal. Panelin üstünde değil o noktalar. Çıtanın altında. Hepimizde var. Benim ASUS'ta bir tane var. Üretim aşamasında koyuluyor. Genişletmek için tıkla... Bide ağa monitöre bastırınca bastırılan yerde beyazlık oluşuyor ya zarar verirmi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #33 codfanıyım dedi: Bir de ağa monitöre bastırınca bastırılan yerde beyazlık oluşuyor ya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun ekranına veya TV ekranına da bastırdığında renklenme olur. İstersen böyle bir şey yapmayı bırak. LED'i bozarsın.
codfanıyım dedi: Bir de ağa monitöre bastırınca bastırılan yerde beyazlık oluşuyor ya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Telefonun ekranına veya TV ekranına da bastırdığında renklenme olur. İstersen böyle bir şey yapmayı bırak. LED'i bozarsın.
C codfanıyım Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #34 Saint Lucia dedi: Telefonun ekranına veya TV ekranına da bastırdığında renklenme olur. İstersen böyle bir şey yapmayı bırak. LED'i bozarsın. Genişletmek için tıkla... He tamam sağol bende pcden çok anlarım ama sen baya biliyorsun bu işleri
Saint Lucia dedi: Telefonun ekranına veya TV ekranına da bastırdığında renklenme olur. İstersen böyle bir şey yapmayı bırak. LED'i bozarsın. Genişletmek için tıkla... He tamam sağol bende pcden çok anlarım ama sen baya biliyorsun bu işleri