Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #1 360 Internet Security'i kullanıyorum. Programı ilk yüklediğimde Google Chrome'a uzantı eklemek istedi. Ben eklemedim. Acaba ne kadar şey kaybediyorum diye düşündüm. Acaba uzantıyı tekrar nereden indirebilirim ?
360 Internet Security'i kullanıyorum. Programı ilk yüklediğimde Google Chrome'a uzantı eklemek istedi. Ben eklemedim. Acaba ne kadar şey kaybediyorum diye düşündüm. Acaba uzantıyı tekrar nereden indirebilirim ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #2 Programın kurulum klasörünce uzantının bulunması lazım. Oraya bir bakabilir misin ?
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #3 Egemen dedi: Programın kurulum klasörünce uzantının bulunması lazım. Oraya bir bakabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bir sürü exe uzantılı dosya var. Nasıl bir ad arıyorum şu an ?
Egemen dedi: Programın kurulum klasörünce uzantının bulunması lazım. Oraya bir bakabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Bir sürü exe uzantılı dosya var. Nasıl bir ad arıyorum şu an ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #4 .crx uzantılı bir dosya olması lazım.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #5 Egemen dedi: .crx uzantılı bir dosya olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buldum ancak tıklayınca windows dosyayı açamıyor deyip internetten bak ya da bilgisayarından işte araştır falan diyor.
Egemen dedi: .crx uzantılı bir dosya olması lazım. Genişletmek için tıkla... Buldum ancak tıklayınca windows dosyayı açamıyor deyip internetten bak ya da bilgisayarından işte araştır falan diyor.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #6 Chrome'u aç. Uzantılar'a gir. Geliştirici modunu işaretle. Paketlenmiş uzantıyı yükle seçeneğinden dosyayı seç.
Chrome'u aç. Uzantılar'a gir. Geliştirici modunu işaretle. Paketlenmiş uzantıyı yükle seçeneğinden dosyayı seç.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #7 Egemen dedi: Chrome'u aç. Uzantılar'a gir. Geliştirici modunu işaretle. Paketlenmiş uzantıyı yükle seçeneğinden dosyayı seç. Genişletmek için tıkla... crx uzantılı dosyayı görmüyor. Klasör seçmek zorundayım. Klasör seçtiğimde de bulamıyor diyor.
Egemen dedi: Chrome'u aç. Uzantılar'a gir. Geliştirici modunu işaretle. Paketlenmiş uzantıyı yükle seçeneğinden dosyayı seç. Genişletmek için tıkla... crx uzantılı dosyayı görmüyor. Klasör seçmek zorundayım. Klasör seçtiğimde de bulamıyor diyor.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #8 Pardon yanlış hatırlamışım. Uzantılar kısmına gel. Daha sonra Windows Gezgininden .crx uzantılı dosyayı Uzantılar sekmesine sürükle.
Pardon yanlış hatırlamışım. Uzantılar kısmına gel. Daha sonra Windows Gezgininden .crx uzantılı dosyayı Uzantılar sekmesine sürükle.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #9 Egemen dedi: Pardon yanlış hatırlamışım. Uzantılar kısmına gel. Daha sonra Windows Gezgininden .crx uzantılı dosyayı Uzantılar sekmesine sürükle. Genişletmek için tıkla... Saolun dediğiniz şekilde yaptım ve oldu. Teşekkürler.
Egemen dedi: Pardon yanlış hatırlamışım. Uzantılar kısmına gel. Daha sonra Windows Gezgininden .crx uzantılı dosyayı Uzantılar sekmesine sürükle. Genişletmek için tıkla... Saolun dediğiniz şekilde yaptım ve oldu. Teşekkürler.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Temmuz 2014 #10 Rica ederim. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.