360 Total Security 360 sorun bulundu diyor

dolphin0090

Femtopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Ben Kaspersky kullanıyordum bugün 360 Total Security'e geçmek istedim sorunsuz yüklendi açtım tarama yaptım 370 sorun bulundu dedi bunları Kaspersky bulmamıştı bir de bu sayı bana çok büyük geldi doğru mudur?

Ben Kaspersky kullanıyordum bugün 360 Total Security'e geçmek istedim sorunsuz yüklendi açtım tarama yaptım 370 sorun bulundu dedi bunları Kaspersky bulmamıştı bir de bu sayı bana çok büyük geldi doğru mudur?

Onun bulduğu sorunlar sistem üzerindeki sözde performans ayarları ama o ayarları yaptığın zaman belki performans artışı görülebilir ama sistemin iyiyse gözle görülür bir performans farkı olmaz. Kaspersky'de bu tür özellik olmadığı için tabii ki de bulmaz.

Yani buldukları sorundan çok sistemin default ayarlarını değiştirip daha iyi performans için ayarlamak.

Gerek yok bence. 360 Total Security önermem. Bence başka bir antivirüs yazılımına geçiş yap benim önerim Bitdefender olacaktır. Hafif bir şeyler arıyorsan Comodo antivirüs veya webroot önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı