F FNS291 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2015 #21 Sistemi ayın 22'sinden sonra toplyacaksan ve İstanbul'daysan ben toplamana yardım ederim. Ücretsiz çok uzaksa yol ücretimi ödersen iyi olur. ( Daha önce iki kere kasa topladım sorunsuz). Kasa toplamak zevkli bir iş. Yoksa Ram'inin tekini çalmam . Son düzenleme: 8 Mayıs 2015
Sistemi ayın 22'sinden sonra toplyacaksan ve İstanbul'daysan ben toplamana yardım ederim. Ücretsiz çok uzaksa yol ücretimi ödersen iyi olur. ( Daha önce iki kere kasa topladım sorunsuz). Kasa toplamak zevkli bir iş. Yoksa Ram'inin tekini çalmam .
Safa Akpolat Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #22 İstanbul'un neresindesiniz?
F FNS291 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2015 #23 Safa Akpolat dedi: İstanbul'un neresindesiniz? Genişletmek için tıkla... Anadolu Lisesi öğrencisiyim. Metrobusun gittiği Beylikdüzü-Levent her yere gelebilirim.
Safa Akpolat dedi: İstanbul'un neresindesiniz? Genişletmek için tıkla... Anadolu Lisesi öğrencisiyim. Metrobusun gittiği Beylikdüzü-Levent her yere gelebilirim.