Var hocam oluyor.
Ek olarak Gigabyte'nin G24F modelinde de vardı doğru hatılıyorsam sonra G24F2'yi çıkardılar bu sorun giderildi.
Hayırlısı olsun hocam son durumdan haberdar edin.
Hocam neden inatla monitör bakıyorsunuz? Gidip gidip alınmayacak tüm ürünlere bakıyorsunuz.Arap bir marka var ama
Arap marka var ama pek güvenemedim Gameon GOE24FHD165 Monitör
Bide şu çıktı GameBooster GB-2419FF 23.8" 180Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP SS IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA.
Hocam neden inatla monitör bakıyorsunuz? Gidip gidip alınmayacak tüm ürünlere bakıyorsunuz.
ASUS qgr.
AOC modeline bakın bir de.LG UltraGear 24GN60R-B Monitör
LG UltraGear 24GN60R-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com 
Hocam ne yapalım nerede ölü pixel ile satan yer var oradan alırım ben.genetikte bir şey var 4. iade edişim. 
Son durum bu elenenlere geçmiş olsun bütçe bu kadar çünkü.
ViewSonic XG2705 - Asus VP249QGR - Asus TUF Gaming VG249Q1R - Acer Nitro KG242YPbmiipx - Lenovo G24-20 - LG UltraGear 24GN60R-B - Gameon GOE24FHD165 Karşılaştırması - Epey
Epey - ViewSonic XG2705 - Asus VP249QGR - Asus TUF Gaming VG249Q1R - Acer Nitro KG242YPbmiipx - Lenovo G24-20 - LG UltraGear 24GN60R-B - Gameon GOE24FHD165 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com 
O sırada daha önce ölü pikselle karşılaşmamış ben.
Şaka bir yana monitörlerde sorun bazen bitmek bilmiyor monitör satın almak zor iş gerçekten derdi çok.
24G2spu al geç konuyu tam okumadım neye takıldın?
Hocam ViewSonic XG2705 Monitör bu ürünü alacaktım normalde burada sorduğumda panel sevilmedi.
24G2spu al geç konuyu tam okumadım neye takıldın?
Hocam o pahalı geliyor be LG veya Lenovo'ya hiç mi alınmaz diyorsunuz 24 inch te.