RAM'lerin MHz ayarına OC yapılabiliyor sanırım. Diğer taraftan FPS oynaklığını RAM değişimi gidermeyebilir. Fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum. İşlemciye OC ve ekran kartına bakım, macun değişimi, OC daha faydalı olur bence. Yine daha bilgisi olanlar cevaplayacaktır. PUBG'nin optimizasyonu zayıftı diye hatırlıyorum, oyunla alakalı bir durum da olabilir.
32 GB RAM'e gerek yok 16 GB yeterli. Uzun vadeli istiyorsanız alabilirsiniz 32 GB.
Önerilerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi RAM FPS oyunlarda çok da büyük bir etki yaratmıyor ama PUBG tarafından RAM bir tık daha üstün bir konumda. O yüzden RAM değiştirmeyi düşünüyorum. Optimizasyon senin dediğin gibi zayıf. Ekran kartına yakın zamanda bakım yaptırmıştım. İşlemciye de OC yapmayı düşündüm fakat bu konularda çok bilgili olmadığım için fazla kurcalamadım. İşlemci oyun oynarken sürekli 4150-4200 MHz aralığında çalıştığı için OC'ye fazla gerek duymadım.
RAM'lerin MHz ayarına OC yapılabiliyor sanırım. Diğer taraftan FPS oynaklığını RAM değişimi gidermeyebilir. Fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum. İşlemciye OC ve ekran kartına bakım, macun değişimi, OC daha faydalı olur bence. Yine daha bilgisi olanlar cevaplayacaktır. PUBG'nin optimizasyonu zayıftı diye hatırlıyorum, oyunla alakalı bir durum da olabilir.
Aktif kullandığınız RAM kaç GB?
Ekran kartı modeli nedir?
PSU modeli nedir?
İşlemci yeterince frekans sağlıyor, ekran kartını da devre dışı bıraktık geriye şu an kaç GB RAM kullandığınız sorusu kalıyor. Eğer aktif 8 GB ise en iyi çözüm 8x2 Dual yapmaktır kanımca. Varsayım üzerine konuşuyorum. Şu an RAM 8 GB ise aynı marka modelden 8 GB daha alıp takviye yapmanız en ucuz ve etkili yöntem olacaktır.
Bu alınabilir.Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
200TL artırırsanız.
GSKILL Trident Z RGB 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL16 1.35V F4-3600C16D-16GTZRC Dual Kit Ram « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr
Ne demek görevimiz.Teşekkürler.