Arkadaşlar 16x2 RAM aldım. 1 harfini eksik olacak şekilde almışım. 3600 MHz olan RAM'im 2100 MHz de çalışıyor. Nasıl arttırabilirim? BIOS'tan her şeyi denedim olmuyor yükselmiyor.
Anakart: ASUS TUF B760M Plus D4.
Arkadaşlar 16x2 RAM aldım. 1 harfini eksik olacak şekilde almışım. 3600 MHz olan RAM'im 2100 MHz de çalışıyor. Nasıl arttırabilirim? BIOS'tan her şeyi denedim olmuyor yükselmiyor.
Anakart: ASUS TUF B760M Plus D4.
Uyumsuzluktan da olabilir ancak bana arızalı gibi geldi hocam. Şoyle söyleyeyim bende Vatan Bilgisayar'dan almıştım RAM'in birinden görüntü alamıyordum diğerinden görüntü alıyordum ancak tam MHz alamıyordum değişim yaptim sorunum kalmadı. BIOS'tan kaydederken hata alıyorum demişsiniz ne diyor hatada?
* İade için de 14 gün yasal süreniz var diyebiliyorum.
Bende aynı şekilde t-Force RAM almıştım birinden ve tek RAM çalışıyordu ikinciyi takınca görüntü kesiyordu RAM'lerin biri bozuk çıktı. Satan adamında haberi yoktu incehesap.com'a geri yolladım ve adamda kendisinin izni doğrultusunda olduğunu onayladı fatura ismi ona kesildiği için. İlk baş iki yılı geçmiş alalı bir şey yapamayız dediler ama sitelerinde RAM'lerin ömür boyu garantili olduğunu gösterdim ve RAM'leri değiştirdiler.