3600 MHz RAM 2400 MHz'te çalışıyor

1. slot.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 33
Hocam senden ricam, RAM'i 2.slota takar mısın? Bir de öyle dener misin XMP açıp?

Bana bugün uyku yok bu sorunu çözmeden

RAM slotlarının a/b ayarları var bir daha RAM alacağında 3. slota değil 4.slota takman gerek aklında bulunsun. Rahatladım vallahi çözülünce kafaya takmıştım bu işi güle güle kullan hocam.

RAM slotlarının a/b ayarları var bir daha RAM alacağında 3. slota değil 4.slota takman gerek aklında bulunsun. Rahatladım vallahi çözülünce kafaya takmıştım bu işi güle güle kullan hocam.

Saçma olan şu ki ben normalde çift RAM kullanıyordum 1. ve 3. slotta takılıydı sorun yoktu. Birini değiştirmek için sattım tekini kullanayım dedim şimdilik böyle bir sorun oldu

1 ve 3 doğru oluyor zaten, şimdi RAM alırsan eğer bir tane daha o zaman ya 1-3 veya 2-4 yapacaksın 1(a) 3(a) -2(b) 4(b) slotlar bu şekilde oluyor.

Tek RAM'de 2. slot gerekiyor bazı durumlarda sende de öyle olmuş, 1 saat uğraş uğraş en sonunda tek tıkla çözülsün küfür eder gibi oluyor böyle olunca da ahahdash, çözüldüğüne sevindim hocam tekrar bir şey olmaz umarım.

Çok teşekkür ediyorum emeğine sağlık kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…