3600 sistem alınır mı?

freicho

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Araştırmalarımı yaptım İtopya'dan almayı düşünüyordum ancak istediğim özellikte sistemler stoklarında maalesef yok. Bende en sonunda sinerjiden kafama yatan bir sistem buldum.

AMD Ryzen 5 3600 (tray kutusuz)
MSI B450M-A PRO Max.
2x8 gell EVO Spear AMD Edition 3000MHz.
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus OC 6 GB.
Kioxia 480GB Exceria Okuma 555MB-Yazma 540MB SATA SSD

Ranker cygnus V2 siyah tempered glass ARGB USB 3.0 ATX mid Tower Gaming kasa.
Power Boost 550W Fury 80+ güç kaynağı.

7.362 TL.

Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Alınmaz ise ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

7322 TL'ye yanlış hatırlamıyorsam RTX 2060lısistem var ona bakabilirsin ama sistem gayet güzel fiyatına göre.
Vatanda

Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum. Araştırmalarımı yaptım İtopya'dan almayı düşünüyordum ancak istediğim özellikte sistemler stoklarında maalesef yok. Bende en sonunda sinerjiden kafama yatan bir sistem buldum.

AMD Ryzen 5 3600 (tray kutusuz)
MSI B450M-A PRO Max.
2x8 gell EVO Spear AMD Edition 3000MHz.
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus OC 6 GB.
Kioxia 480GB Exceria okuma 555MB-yazma 540 MB SATA SSD.

Ranker cygnus V2 siyah tempered glass ARGB USB 3.0 ATX mid Tower Gaming kasa.
Power Boost 550W Fury 80+ güç kaynağı.

7.362 TL.

Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Alınmaz ise ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

Beklemenizi öneririm şu an her şey çok pahalı.
Stoklar yenilenince RTX 2060'lı bakabilirsiniz ya da AMD tarafında RX 5600 XT var.

Beklemenizi öneririm şu an her şey çok pahalı.
Stoklar yenilenince RTX 2060'lı bakabilirsiniz ya da AMD tarafında RX 5600 XT var.
Fiyatların düşeceğinin garantisi yok sanırım ve stokların ne zaman yenileceği meçhul. Aslında benimde içime sinmiyor ama acil ihtiyacım var şu an herhangi bi sistem tavsiyeniz var mı amd ekran kartı kullanmak istemiyorum bu arada.

Fiyatların düşeceğinin garantisi yok sanırım ve stokların ne zaman yenileceği meçhul. Aslında benim de içime sinmiyor ama acil ihtiyacım var şu an herhangi bir sistem tavsiyeniz var mı AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum bu arada.

Neden istemiyorsunuz, RTX ve DLSS olmadığı için mi yoksa AMD diye mi?

Aşağıdaki sistemi bu şekilde özelleştirin. 8.000 TL ediyor toplam.

Adsız.png

SSD: SanDisk 500 GB Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı