Performans derdiniz yoksa GTX 1650 ekran kartli bir laptop alinabilir ama ben 2.el ve daha guclu bir laptop almanizi oneririm. Attiginiza gelecek olursak alinmaz. Bildigim kadariyla Clevo kasa ve çok ısınıyorlar. Siyah ekran hatalari da bir hayli fazla. Onun yerine en azindan Lenovo Gaming Ideapad 3 alabilirsiniz. GTX 1650 Ti ekran kartli olarak.
Peki arkadaşlar 2.elde ve ayrıca 11 12 bin TL bazında böyle bir laptop önerir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim Monster alma tarafına 6 ayda 1 ömür boyu bakım garantisi olduğu için almak isterdim ondan ilk Monster'a yöneldim bir de ayrıca Monster Casper'in markası mıdır?
Peki arkadaşlar 2.elde ve ayrıca 11 12 bin TL bazında böyle bir laptop önerir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim Monster alma tarafına 6 ayda 1 ömür boyu bakım garantisi olduğu için almak isterdim ondan ilk Monster'a yöneldim bir de ayrıca Monster Casper'in markası mıdır?
Dell İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Acer İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...55-3060-i5-10300h-8-gb-512-m2-990692483/detay bu modelin TDP değeri neydi hocam? Hatırlayamadım da. Görünüş istiyorsan @Yusuf6376 hocamın attığını al. Daha iyi performans istiyorsan burada attığımı al bence. Biraz daha ekle kesinlikle bunu almanı tavsiye ediyorum. Şimdi baktım, 95W'mış kesinlikle alınmalı. Biraz daha paraya kıyarsan kesinlikle değer.