YouTube 1080p izlerken aşağı yukarı yapınca kasıyor. Sistemi alalı bir hafta dahi olmadı bu sorun geldi başıma.
Ekran kartı: GTX 1660 Ti OC
İşlemci: Ryzen 5 3600
Hocam CPU Power ne oluyor tam olarak bilmiyorum baktığımda 2 tane 6 girişli bir tane 2 girişli kablo var benim ekran kartıma 6 girişli oluyor 6 girişli olanlar siyah sarı 2 girişli olanlar sadece siyah eğer bu sorunu sayenizde çözersem yatacağım kalkıcam dua edeceğim.
Hocam CPU Power ne oluyor tam olarak bilmiyorum baktığımda 2 tane 6 girişli bir tane 2 girişli kablo var benim ekran kartıma 6 girişli oluyor 6 girişli olanlar siyah sarı 2 girişli olanlar sadece siyah eğer bu sorunu sayenizde çözersem yatacağım kalkıcam dua edeceğim.
6+2 olabilir diye düşünmüştüm hazır sistem de alsanız firmaların çalışanları sistemi toplarken böyle hatalar yapabiliyor. Sadece parça parça emin olmaya çalışıyoruz. Peki ekran kartına giren powerlar tek girişten dönüştürücü ile mi çoğaltılmış?
6+2 olabilir diye düşünmüştüm hazır sistem de alsanız firmaların çalışanları sistemi toplarken böyle hatalar yapabiliyor. Sadece parça parça emin olmaya çalışıyoruz. Peki ekran kartına giren Power'lar tek girişten dönüştürücü ile mi çoğaltılmış?
Hocam o konu hakkında tam emin değilim fazla bilgi sahibi de değilim ancak kasanın arka kısmından geliyor kablolar uzun dar bir boşluk var oradanda ekran kartına bağlanıyorlar.
6+2 olabilir diye düşünmüştüm hazır sistem de alsanız firmaların çalışanları sistemi toplarken böyle hatalar yapabiliyor. Sadece parça parça emin olmaya çalışıyoruz. Peki ekran kartına giren Power'lar tek girişten dönüştürücü ile mi çoğaltılmış?
Hocam evde HDD buldum 1 yıllık bir HDD 7200 RPM bunu takmak için SATA kablom var ancak bir tane daha minik bir kablo gerekiyor sanırım o yok onun ismi nedir biliyor musunuz bulamadım.