3600 sistemde YouTube kasıyor

Drozvenn

Hectopat
Daha fazla  
YouTube 1080p izlerken aşağı yukarı yapınca kasıyor. Sistemi alalı bir hafta dahi olmadı bu sorun geldi başıma.
Ekran kartı: GTX 1660 Ti OC
İşlemci: Ryzen 5 3600

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kesinlikle denemelisin. CPU Power kablosunu da kontrol etmeye çalış.

En az 2 aydır yapıyorum.

Ekran kartına giden 2-3 tane güç kablosu var ben rastgele birini taktım çalıştı acaba diğerlerini denesem etki eder mi?

Deniyorum hocam.

Hocam denemiş bulunmaktayım iki kablo varmış birini çıkardım diğerini taktım ekran kartına hala kasma sorunu devam ediyor.
Deniyorum hocam.

Hocam denemiş bulunmaktayım iki kablo varmış birini çıkardım diğerini taktım ekran kartına hala kasma sorunu devam ediyor.

Hocam bu sorun sadece 60 FPS videolarda oluyor 30 FPS sıkıntısız ancak sistemim üst-orta düzey bir sistem.

Son düzenleme:

CPU Power ile ekran kartının kablosunu değiştirir misin?

CPU Power ile ekran kartının kablosunu değiştirir misin?

Hocam CPU Power ne oluyor tam olarak bilmiyorum baktığımda 2 tane 6 girişli bir tane 2 girişli kablo var benim ekran kartıma 6 girişli oluyor 6 girişli olanlar siyah sarı 2 girişli olanlar sadece siyah eğer bu sorunu sayenizde çözersem yatacağım kalkıcam dua edeceğim.

Son düzenleme:

Anakart modelinizi yazın göndereyim.

Hocam kabloyu gördüm baktım ancak takılı ve sağlam oturtulmuş bunu çıkartıp tekrardan mı takayım ne yapmam gerek.

Hocam pardon yukarıda yazdığınızı şimdi gördüm ancak GPU kablosu yetişmiyor.
Hocam kablo çıkmıyor elim yara oldu denemekten

Hocam kablo çıkmıyor elim yara oldu denemekten.

Hocam geç fark ettim ancak ekran kartı kablosu 6 pin benim anakartin kablosu 8 pin.

Son düzenleme:
6+2 olabilir diye düşünmüştüm hazır sistem de alsanız firmaların çalışanları sistemi toplarken böyle hatalar yapabiliyor. Sadece parça parça emin olmaya çalışıyoruz. Peki ekran kartına giren powerlar tek girişten dönüştürücü ile mi çoğaltılmış?

Hocam o konu hakkında tam emin değilim fazla bilgi sahibi de değilim ancak kasanın arka kısmından geliyor kablolar uzun dar bir boşluk var oradanda ekran kartına bağlanıyorlar.

Hocam evde HDD buldum 1 yıllık bir HDD 7200 RPM bunu takmak için SATA kablom var ancak bir tane daha minik bir kablo gerekiyor sanırım o yok onun ismi nedir biliyor musunuz bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…