Merhaba arkadaşlar bugün Hepsiburada üzerinden 7323 TL'lik sistem satın aldım. Gerçi siparişi verdim ama sizce nasıl? İleri de upgrade etmeye gerek var mı?
Çoğunlukla yazılım geliştirme için kullanacağım.
Bence hata yapmışsınız Pc Toplama Sihirbazı bu sistemi alsaydınız çok daha iyi olurdu ayrı ayrı yerlerden sizin topladığınız sistemle neredeyse aynı oluyor. Daha performanslı ve iyi sistem. Anakartı bence çok yapmışsınız.
Merhaba arkadaşlar bugün Hepsiburada üzerinden 7323 TL'lik sistem satın aldım. Gerçi siparişi verdim ama sizce nasıl? İleri de upgrade etmeye gerek var mı?
Bence hata yapmışsınız Pc Toplama Sihirbazı bu sistemi alsaydınız çok daha iyi olurdu ayrı ayrı yerlerden sizin topladığınız sistemle neredeyse aynı oluyor. Daha performanslı ve iyi sistem. Anakartı bence çok yapmışsınız.
Amd Ryzen 5 3600 3.6ghz 32mb Cache 6 Çekirdek (65w arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 1 TB 860 QVO MZ-76Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Toplam 7309 TL ediyor. Eğer indirim kovalarsan çok daha iyi sistem alınabilir. Ayrıca 1 TB SSD olduğundan dolayı fiyat biraz yüksek oldu. Eğer onu da SSD+HDD yaparsan ya da kapasite düşürürsen fiyat daha düşer ama bu sistem seninkinden çok daha iyi haberin olsun.