3600 + soğutucu mu yoksa 3600X mi?

Garavel

Centipat
Satın alma işlemini İtopya'dan veya İncehesap'tan cuma günü indiriminde almayı düşünüyorum. 3600 ve işlemci soğutucu mu yoksa 3600X mi alayım? 3600 + soğutucu al derseniz soğutucu önerilerinize açığım.

3600x alin. Performans bakımindan daha omurlu olur. İlerleyen zamanlarda duzgun bir CPU sogutucu alirsiniz. Simdiden hayirli olsun.

Aynı şekilde bende düşünmüştüm sonra 3600 alıp bütçemi anakarta ve soğutucuya ayırdım i7 6700'den geçtim 4-5 senede bir böyle ufak güncelleme yaparsınız. Aralarında 1-5 FPS arası oynuyor bana serin kullanmak daha önemli geldi ayrıca her şey açık 4.4 GHz'da voltaj 1.478 olduğu için soğutmak dert oluyor bu yüzden benim oyum 3600'de OC işlerinden anlıyorsanız ben soğuturum diyorsanız tabii orası ayrı.

Açıkçası Ryzen 5 3600 ve 3600X arasında gözle görülür bir fark yok. Sadece sayılı oyunda Full HD ayarda biraz fark var fakat aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Siz karar verin. Ben de Ryzen 3600 ve CM 240ML sıvı soğutucu kullanıyorum. Fakat Ryzen 3600 seçmemin nedeni aldığım dönem param yetmediği için giriş seviyesi bir şey alıp ilerleyen zamanda Ryzen 7 veya 9 almak için bu tercihi yaptım. Size önerim yeni nesil Ryzen'ları beklemeniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…