F Feren Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #11 Az001 dedi: 5900RPM HDD-çöp kasa-çöp PSU-anakart yok- tek kanal RAM. Bu bilgisayarın elle tutulur tek yanı işlemci. Genişletmek için tıkla... ertn0 dedi: Power Boost PSU faciası yaşanacak PSU değiştir patlar. Genişletmek için tıkla... sistem iyimi kasa ne alayım bi yardım edin eleştirmek ile olmuyor
Az001 dedi: 5900RPM HDD-çöp kasa-çöp PSU-anakart yok- tek kanal RAM. Bu bilgisayarın elle tutulur tek yanı işlemci. Genişletmek için tıkla... ertn0 dedi: Power Boost PSU faciası yaşanacak PSU değiştir patlar. Genişletmek için tıkla... sistem iyimi kasa ne alayım bi yardım edin eleştirmek ile olmuyor
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 8 Kasım 2020 #12 Feren dedi: Sistem iyi mi kasa ne alayım bir yardım edin eleştirmek ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yardım etmeye çalışıyoruz. 2.el parçalar ile sistemi toplamanızı öneririm.
Feren dedi: Sistem iyi mi kasa ne alayım bir yardım edin eleştirmek ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten yardım etmeye çalışıyoruz. 2.el parçalar ile sistemi toplamanızı öneririm.
F Feren Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #13 tamam çok sağolun yardımlarınız için ben 2.el alıcam Mustafafnt dedi: Hocam zaten yardım etmeye çalışıyoruz. 2.el parçalar ile sistemi toplamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla...
tamam çok sağolun yardımlarınız için ben 2.el alıcam Mustafafnt dedi: Hocam zaten yardım etmeye çalışıyoruz. 2.el parçalar ile sistemi toplamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla...
ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #14 Feren dedi: Sistem iyi mi kasa ne alayım bir yardım edin eleştirmek ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sakın alma powerbosst PSU'lar sisteme zarar veriyor hattaha bazen patlama noktasına kadar geliyor.
Feren dedi: Sistem iyi mi kasa ne alayım bir yardım edin eleştirmek ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sakın alma powerbosst PSU'lar sisteme zarar veriyor hattaha bazen patlama noktasına kadar geliyor.
F Feren Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #15 ertn0 dedi: Sakın alma powerbosst PSU'lar sisteme zarar veriyor hattaha bazen patlama noktasına kadar geliyor. Genişletmek için tıkla... Solid 2560 | Athlon 200GE SAPPHIRE RX 560 Pulse 2GD5 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistem nasıl
ertn0 dedi: Sakın alma powerbosst PSU'lar sisteme zarar veriyor hattaha bazen patlama noktasına kadar geliyor. Genişletmek için tıkla... Solid 2560 | Athlon 200GE SAPPHIRE RX 560 Pulse 2GD5 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistem nasıl
ertn0 Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #16 Feren dedi: Solid 2560 | Athlon 200GE SAPPHIRE RX 560 Pulse 2GD5 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistem nasıl Genişletmek için tıkla... Güzel.
Feren dedi: Solid 2560 | Athlon 200GE SAPPHIRE RX 560 Pulse 2GD5 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistem nasıl Genişletmek için tıkla... Güzel.