3600 TL bilgisayar Toplama

canererten96

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 3600 TL, sadece CS:GO oynayacağım bir bilgisayar toplamanızı rica ediyorum sizlerden. Teknobiyotik üzerinden toplanırsa benim için çok daha iyi olur.
Aradığım kriter beni 180-190 FPS üzerinde oynatsın. 1024X728 ve bütün ayarlar düşük olarak oynamaktayım. Bunun dışında bir kriterim yok.

Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bütçem 3600 TL, sadece CS:GO oynayacağım bir bilgisayar toplamanızı rica ediyorum sizlerden. Teknobiyotik üzerinden toplanırsa benim için çok daha iyi olur.
Aradığım kriter beni 180-190 FPS üzerinde oynatsın. 1024X728 ve bütün ayarlar düşük olarak oynamaktayım. Bunun dışında bir kriterim yok.

Şimdiden teşekkür ederim.

400FPS alırsınız o bütçeyle ama yine de önerimi yapayım;

.

.

.

.

.

.

.

Çok daha iyi performans alacaksınız. Monitörünüzü 1080P yapmanızı öneririm başka oyunlar da oynayacaksanız ileride.

Teknobiyotik'ten de bu sisteme yakın bu var;
.

İkisinin birbirlerine artıları;
1. sistem= O.C desteği, ekran kartı modeli, PSU kalitesi.

2. sistem= işlemcisi bir tık daha iyi. SSD'si %5 daha iyi.

400FPS alırsınız o bütçeyle ama yine de önerimi yapayım;

.

.

.

.

.

.

.

Çok daha iyi performans alacaksınız. Monitörünüzü 1080P yapmanızı öneririm başka oyunlar da oynayacaksanız ileride.

Teknobiyotik'ten de bu sisteme yakın bu var;
.

YouTube üzerinde işlemci ve ekran kartı kombinasyonuna baktığım zaman 150 FPS'lerde geziyor insanlar. Sebebi ne olabilir?

YouTube üzerinde işlemci ve ekran kartı kombinasyonuna baktığım zaman 150 FPS'lerde geziyor insanlar. Sebebi ne olabilir?

Ayar olarak 1080P Ultra'da oynuyorlardır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı