asesino

Yoctopat
Daha fazla  
3600 TL bütçem var, elektronik sigara almak istiyorum( aklımdaki model smok species 230W). Güvenilir uygun fiyatta satan daha önce alişveriş yaptiğiniz internet siteleri var mı? Antalya'da oturuyorum, Antalya'dan alanınız var ise dükkan ismi, yeri de verebilirsiniz.

Drag 4 veya Morph2 kit önerebilirim (smok species eski bir cihaz).
Telegram gruplarından daha rahat alabilirsiniz.

Argus XT bulabilirsen o da çok iyidir. Veya Argus Pro 2. Ben Argus Pro kullanıyorum 15 bin çekim oldu gayet memnunum.

Reklam olur mu bilmiyorum ama 2.el temiz istiyorum derseniz Telegram, sıfır istiyorum derseniz esf forum ki esf de sıfır fiyatının 200-300 altına da bulabilirsiniz xros 3 almıştım 1500 liraya.

Reklam olur mu bilmiyorum ama 2.el temiz istiyorum derseniz Telegram, sıfır istiyorum derseniz esf forum ki esf de sıfır fiyatının 200-300 altına da bulabilirsiniz xros 3 almıştım 1500 liraya.
Hocam esf forum diyorsun da adamlar aylardır üyeliği kabul etmiyor. Ben anlamadım.

Hocam esf forum diyorsun da adamlar aylardır üyeliği kabul etmiyor. Ben anlamadım.

Benim ertesi gün kabul ettiler giriş bilgilerinde yanlış bir şey yapmış olabilir misiniz? En kötü moderatör hattı ile de konuşabilirsiniz.

ESF Forum çok aktif kullanılmıyor, benim de üyeliğim yaklaşık bir hafta sonra onaylandı. Ben DRAG 4 kıullanıyorum 3 ay kadar oldu memnunum. İki arkadaşıma Smok 5 aldık onlar da memnun. Bir arkadaşıma da bugün voopoo argus pro aldık. Tabi bütün ürünleri Facebook üzerinden bulduğum bir satıcıdan temin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…