Arkadaşlar elimde şu an kullanmakta olduğum MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartı var. Bu kartın üzerine belirtilen bütçede (ısınma vs. bir sıkıntı olmayacak) güzel sistem önerilerinizi yorumlara bekliyorum.
Kasa hariç hepsine kalıbımı basarım on numara parçalar. Şu an frisby kasa kullanıyorum benim bir sorunum yok ama çok şikayet alıyor. Bütçeni 400 TL kadar aştı. Bana değil dolara kızın. Bu işlemciyi başka sitede 1700'e buldum ama teşhir ürünü olduğu için yazmak istemedim. Sorun olmaz dersen bakabilirsin.
Kasa hariç hepsine kalıbımı basarım on numara parçalar. Şu an Frisby kasa kullanıyorum benim bir sorunum yok ama çok şikayet alıyor. Bütçeni 400 TL kadar aştı. Bana değil dolara kızın. Bu işlemciyi başka sitede 1700'e buldum ama teşhir ürünü olduğu için yazmak istemedim. Sorun olmaz dersen bakabilirsin.
Kasa hariç hepsine kalıbımı basarım on numara parçalar. Şu an frisby kasa kullanıyorum benim bir sorunum yok ama çok şikayet alıyor. Bütçeni 400 TL kadar aştı. Bana değil dolara kızın. Bu işlemciyi başka sitede 1700'e buldum ama teşhir ürünü olduğu için yazmak istemedim. Sorun olmaz dersen bakabilirsin.
10400F 3600'den oyunlarda daha performanslı bir işlemci. RAM sayısını 2x8 şeklinde yapsaydınız bir şey demeyecektim fakat yıl olmuş 2021 hala daha tek slot RAM öneriyorsunuz. Frisby markasının ürünleri elle tutulur ürünler değil. Size sıkıntı çıkarmadı diye kalitesiz bir markanın ürününü öneriyorsanız çıkın bu zihniyetten. Önerdiğiniz SSD kronik sorunlu. Umarım başkalarına böyle önerilerde bulunmazsınız.