3600 TL GTX1660 Super sistem önerisi

LORD GRIM

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde şu an kullanmakta olduğum MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartı var. Bu kartın üzerine belirtilen bütçede (ısınma vs. bir sıkıntı olmayacak) güzel sistem önerilerinizi yorumlara bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart: Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci - incehesap.com
RAM: HyperX Fury HX432C16FB4/16 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Kasa ve PSU: Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
SSD: Adata SU630 ASU630SS-240GQ-R 240GB 520/450 MB/s SATA3 2.5" SSD Disk - incehesap.com

Kasa hariç hepsine kalıbımı basarım on numara parçalar. Şu an frisby kasa kullanıyorum benim bir sorunum yok ama çok şikayet alıyor. Bütçeni 400 TL kadar aştı. Bana değil dolara kızın. Bu işlemciyi başka sitede 1700'e buldum ama teşhir ürünü olduğu için yazmak istemedim. Sorun olmaz dersen bakabilirsin.

Ben de Frisby kasa+ PSU kullanıyorum hocam. Ben de bir sorun yaşamış değilim. Fakat benzer fiyata daha iyisini alabilecekken niçin Frisby alsın?

10400F 3600'den oyunlarda daha performanslı bir işlemci. RAM sayısını 2x8 şeklinde yapsaydınız bir şey demeyecektim fakat yıl olmuş 2021 hala daha tek slot RAM öneriyorsunuz. Frisby markasının ürünleri elle tutulur ürünler değil. Size sıkıntı çıkarmadı diye kalitesiz bir markanın ürününü öneriyorsanız çıkın bu zihniyetten. Önerdiğiniz SSD kronik sorunlu. Umarım başkalarına böyle önerilerde bulunmazsınız.

Tek kanal RAM önermişsin, attığın SSD kronik sorunlu. Tamam hadi diyelim bir şey bilmiyorsun, neden biliyormuş gibi arkadaşı kandırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…