3600 TL Intel i5 4460 GTX 970 MSI Z97 Sistem Toplama

bthnerdgn03

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu yaz yeni bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Bütçem monitör, ses, kulaklık, mouse dahil 3600 TL civarı. Kendim tasarladım fakat görüşlerinizi almak istedim. AMD ekran kartından hiç anlamıyorum haberiniz olsun. Yeni öneriler sunabilirsiniz. Vatan'dan toplayacağım ve de OC yapmayı düşünmüyorum. Sistemi buraya yazıyorum.
Seçtiğim Seagate'in HDD olup olmadığını anlayamadım. Ayrıca kasada PSU var değil mi? Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadir ban yedim. Yeni hesaptan yazıyorum, peki tavsiye edebileceğin ana kart hangisi, başka değiştirmemi tavsiye ettiğin bir şey var mı? Ayrıca 5900 RPM ile 7200 'ün ne farkı var 5900 olan daha pahalı 15 tl

Sistem önerilerine bakabilirsiniz. Fark olarak bu videoya göz atabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem önerilerine bakabilirsiniz. Fark olarak bu videoya göz atabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam ama peki neden 5900 olan daha pahalı?

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 201 TL

Seagate 3.5" 1TB Surveillance Sata 3.0 64MB Cache 5900Rpm Güvenlik Diski 215TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Rpm: HDD içerisindeki diskin dönme hızı devir/dakika öyle düşün biri 5900 hızla dönüyor, diğeri 7200 hızla o yüzden oyun bilgisayarlarında 7200 Rpm kullanılmalıdır. Ayrıca SSD'de mutlaka kullanman gerekir kardeşim, 120 GB SSD alsan işini görür tabi bütçene bağlı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı