3600 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Oyunlar için Toshiba P300 1TB daha doğru bir seçim olur. Okuma-Yazma Hızları daha yüksektir. Parçaları farklı sitelerden toplarsanız daha ucuza gelir. Artan parayla Inno3D GeForce GTX 1060 X2 3GB GDDR5 Ekran Kartı N106F-2SDN-L5GS - Nanokatalog alınabilir.

Farklı sitelerden topladım,Max. 70 TL bir kâra geçtim.Sebebi ise zaten ucuz parçaların bu sitede olmasıydı.HDD önerinizi dikkate alıcam.Sizce SDD'yi sistemden çıkartıp yerine 1060 koymak mantıklı bir seçim olur mu ?

Sisteme SSD daha sonra kolaylıkla eklenebilir. Ekran kartı işlemci gibi ana bileşenler kolay kolay değişmez. İkinci el satip yenisini almaniz gerekir. Bana kalırsa almışken ekran kartına daha fazla bütçe ayırın.

Önerileriniz için çok saolun.Ancak, dediğim gibi en ucuz parçalar bu sitede olduğundan hiç para artmıyor.Dolayısıyla SSD'yi sistemden çıkarsam bile 250 lira kadar eklemem gerekicek.Bu yüzden SSD ile 1050 TI sistemde kalsa daha iyi olucak gibi duruyor.

Önerileriniz için çok saolun.Ancak, dediğim gibi en ucuz parçalar bu sitede olduğundan hiç para artmıyor.Dolayısıyla SSD'yi sistemden çıkarsam bile 250 lira kadar eklemem gerekicek.Bu yüzden SSD ile 1050 TI sistemde kalsa daha iyi olucak gibi duruyor.
250 Tl karla 1060 3gb alacagina SSD kalsin bu arada 1060 i kotulemiyorum hatta 1050ti den daha performansli ama bence mantiksiz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı