3600 TL Oyun bilgisayarı

Jamelinco

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba donanım bilgim olmadığı için mahalleden bir abinin tavsiyesi ile siteye üye oldum. Sadece kasa toplamak istiyorum hiç bilgim olmadığı için bir arkadaşım bu şekilde taslak hazırladı eklenmesi veya değişmesi gereken parçalar varsa yazarsanız sevinirim. Not: SSD sonradan ekleyeceğim şu anlık bütçem maksimum 3600.

adsız.JPG

Bu sistem baştan aşağı değişmeli. Bakkal bilgisayarı gibi olmuş mübarek :)

Hemen hazırlıyorum hocam.

Monitörünüz Full HD mi? Yoksa monitör için ayrı bütçe ayırdınız mı?

İstersen ekran kartını msı gtx 970'de alabilirsin.Birde kasadan kısıp bu da tabi senin fikrine kalmış ssd alabilirsin 1 tane 120 gb birde bende sana yazdıgım sistemi kullanıyorum.gayet memnunum.
4.PNG

Bu sistem baştan aşağı değişmeli. Bakkal bilgisayarı gibi olmuş mübarek :)

Hemen hazırlıyorum hocam.

Monitörünüz Full HD mi? Yoksa monitör için ayrı bütçe ayırdınız mı?

Kuralları acele ile okumadığım için diğer hesap 1 hafta bloke edilmiş monitör bir kaç ay içinde alacağım varsa tavsiyeniz ona göre alabilirim dediğim gibi şu anlık kasa üzerinde duruyorum ilginiz için teşekkür ederim.

Bu sistemi alıp, keyfine bak.

i7-4790,
ASUS H97-PLUS,
MSI GTX970 Gaming 4G,
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm,
GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz,
Corsair Graphite 230T 80+ 650W Kasa,
Samsung 840 Evo 120GB,
Cooler Master Hyper 212 Evo

Toplam: 3525 TL

Ekran kartı ile ilgili yorumlarda coil whine diye bir şey yazmışlar senin de yorumun vardı bu büyük bir sıkıntı mıdır ileride problem çıkarır mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı