Jammy Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 36 24 Kasım 2014 #11 Silinen üye dedi: Elbette Powercom Bnt-600Ap 600Va Line İnteractive Ups - Vatan Bilgisayar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir önceki kullandığım ups farklı bir tane önerebilir misin farklılık olsun
Silinen üye dedi: Elbette Powercom Bnt-600Ap 600Va Line İnteractive Ups - Vatan Bilgisayar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir önceki kullandığım ups farklı bir tane önerebilir misin farklılık olsun
N Neutral Ziyaretçi 24 Kasım 2014 #12 O zaman FSP kalitesi ile tanışın http://www.vatanbilgisayar.com/ep650-650va-line-interactive-ups.html?srt=UP#yorumlar
O zaman FSP kalitesi ile tanışın http://www.vatanbilgisayar.com/ep650-650va-line-interactive-ups.html?srt=UP#yorumlar
Jammy Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 36 24 Kasım 2014 #13 Silinen üye dedi: O zaman FSP kalitesi ile tanışın Fsp Ep650 650Va Line İnteractive Ups - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Sağolasın listeye aldım son bir soru daha soracağım ramleri tek 8 alsam bir fark olur mu ileride ekleme yaparsam diye düşünüyorum? "GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram" "GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Tek Modül Ram" ikisi arasında ne fark var hangisini tercih etmeliyim?
Silinen üye dedi: O zaman FSP kalitesi ile tanışın Fsp Ep650 650Va Line İnteractive Ups - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Sağolasın listeye aldım son bir soru daha soracağım ramleri tek 8 alsam bir fark olur mu ileride ekleme yaparsam diye düşünüyorum? "GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram" "GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL10 Tek Modül Ram" ikisi arasında ne fark var hangisini tercih etmeliyim?
N Neutral Ziyaretçi 24 Kasım 2014 #14 CL9 ile CL10 arasında hiçbir fark yok. Olsa bile hissetmezsin. Seç birini