GameTech.
Rampage.
Frisby.
Everest.
Hadron.
Turbox (bu markanın her bileşeninden uzak durun.)
Izoly (bu markanın her bileşeninden uzak durun.)
Dark.
Gamepower.
Game booster.
Power Boost.
Gibi markalardan uzak durun. Rampage düşük bütçeler için klavye, mouse belki alınabilir, ama oda düşük bütçeler için alternatif yok ise.
Aklıma geldi, böyle bir konu açmak istedim. Yeni sistem toplayacak arkadaşlarımız bazen sırf ucuz olduğu için veya bilmediklerinden kötü PSU'lara yönelebiliyorlar. Önceden belirtmek isterim ki bilindik markaların da her ürünü iyi değildir, her PSU'nun patlama riski vardır ama bu riski en aza...
Toplam 3.163,45 TL tutuyor ve geri kalan 840 TL ile ikinci el GT 1030 alabilirsiniz. Ekran kartını olabildiğince iyi tutmak için RAM'i 1 adet yaptım, 2 adet isterseniz illa; koyduğum RAM'i çıkarıp şu RAM'i koyunca 3.499,85 TL tutuyor.
Geriye kalan 300 TL'ye 50-100 TL ekleyip GT 730 alabilirsiniz. Fakat ben 1 adet 8 GB alıp ardından GT 1030 almanızı tavsiye ediyorum, çünkü GT 730 ve GT 1030 arasında fazla bir performans farkı var. Tek 8 GB ile başlayıp, birsüre sonra 1 adet daha aynı RAM'den alıp 2x8 yapabilirsiniz.
Ekran fiyatları malumunuz çok arttı yeni sistem alacaklarda sıkıştı bu yüzden şimdilik APU alınabilir daha sonrada ekran kartı takılabilir hazırsanız başlayalım. İlk sistem GameGaraj'dan indirimde olup 2 gün sonra bitecek! 3000TL bütçe ile...
Merhaba. 3600 TL gibi bir bütçem var ve APU olmayan bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şartlarım; 2x8GB bellek ve en az 240 GB bir SSD barındırması. Ekran kartını ikinci el alabilirim. Bütçeyi en fazla 200 TL artırabilirim, bu fiyata kasa PSU dahil önerebileceğiniz en iyi sistemleri bekliyorum, teşekkürler.