3600 TL PC toplama

Boşta %40. Yük altında %70 civarları.

RX 470 bu senenin en iyi F/P urunu. Hic supheniz olmasin. Sonucta kasa da zevke kalmis bir sey size birakiyorum. Anakartin da iyi kalabilir.

Ben de RX470 düşünyorum zaten. Bu senenin en iyi F/P ürünü RX480 ile birlikte. Kasa senin dediğin gibi zevke kalmış. Sizce monitör nasıl?
Viewsonic VX2257 veya sizin seçtiğiniz monitör alınabilir. Özellikleri çok yakın.

Kardeş ileriyi düşünüyorsan şayet; 8 GB VRAM'dan aşağı alma ekran kartını. Şuan bildiğim kadarıyla extra tam ayarlarda 6 GB VRAM civarını call of duty istiyor. Ama 4K ve 8K çözünürlüklü yüksek kalite görselli oyunlar için yüksek kapasite gerekecektir. Size tavsiyemdir. Eğer ileride ekran kartını değiştirmeyle uğraşmam diyorsan bence biraz fazla para verip 8 GB tercih edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal değiştirmeyeceğim. Ama sizce RX470 8 GB kaldırır mı?

Viewsonic VX2257 veya sizin seçtiğiniz monitör alınabilir. Özellikleri çok yakın.
Özellikler aynı. Düşünebilrim. Zaten FreeSync arıyorum. AMD almamın amacıda o zaten.

Arka plaka yok bir tek Sapphirde var ama ben Sapphire sevmiyorum.

Benim oynayacağım oyunlar: Rainbow Six Siege, For Honor ve Ghost Recon: Wildlands. Sizce 8 GB şart mı?

Hayır değil. RX 470 için 4 GB yeterlidir. Yukarıdaki arkadaş tamamen yanlış konuşmuştur. Dikkate almayın.

Artık VRAM önemii pek kalmadı zaten. Günümüzde 4GB yeterli. Önemli olan ekran kartının modeli.

Sağolun. Sizin sayenizde bilgilendim. Ellerinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…