3600 TL sistem toplama

Sistemdeki işletim sistemi gerçekten hayal kırıklığı 4460 mı? 3600tl yazıyor gördüğünüz üzere. Tabii ki sizi üzmek istemem elbette sizin bildiğiniz bir şey de vardır.
Anakartında böyle bir anakart olması gerçekten ileriye dönük değil bu sistem. Sizin yaptığınız sistem ekran kartına yüklenip diğer önemli güçlü bilgisayar bileşenlerinden eksiltmektir.

Canımın içi gerçekten uğraşmışsın teşekkür ederim ama sadece vatandan almayı düşünüyorum. Daha önce bu tarz ürünleri hiç internetten almadım , en azından ürüne bi sıkıntı geldiğinde karşımda yüz yüze konuşabileceğim biri var vatanda

Windows 8.1 Pro 32/64bit Oem 420 - n11.com buna ne diyorsun? bir bit yeniği varmıdır sence

Hocam i5 4460 GTX 980 ile bile darboğaz olmuyor bile, o anakartı içinde işletim sistemi olduğu için seçtim ayrıca 8.1'in nesi size hayal kırıklığı gibi geliyor.
Ordan da toplarız . Ayrıca ne kadar tavsiye etmesekte korsan Windows'lara Windows 10 gelecek.

Anakartın içinde işletim istemi olduğunu bilmiyordum. İçinde bildiğimiz 8.1 var ve 10 a update edebiliyoruz yani? - ve + ları varmı peki bu durumun?

NOVA INTEL i5 6500 Skylake Oyun Bilgisayarı, Fiyat: 3.367 TL
Bu sistemi almayı planlıyorum gelecekte novabilgisayar.com hatta kendisi parçaları montajlıyor ve bedava montaj.
Novabilgisayara güvenebilirsin bu şu an uygun fiyata alınabilecek tek sistem. İstersen bunla birlikte işletim sistemi de alabilirsin sistemin özellikleri yazayım :

DDR4 bir sistem ver Skylake daha ne istiyorsun benden önce sen al bence

Soldak
77 Den fazla aşmışsınız, sağdaki internet soldaki bayii fiyatı diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin lütfen

Ayrıca Oem W 8.1 SL 355 TL onla birlikte 3600 sistem arıyorum

Soldaki normal (indirimsiz) fiyat, sağdaki indirimli fiyat. Mağazadan almak yada internetten sipariş vermek arasında bir fiyat farkı yok. Bence işletim sistemini bir şekilde halledersiniz ama bu sistemi sonradan değiştirmeniz çok zor olur hemde DDR4 Skylake. Lisans için o kadar para verdiğinize pişman olabilirsiniz

İlk defa kaliteli hazır pc gördüm

Daha önce hiç pc toplamadığım için doğal olarak freedos falanda bilmiyorum ben yada crackli windows. Bilgilendirir misin beni rica etsem? hadi diyelimki lisanslı windows almadım. Ne gibi bir yol çizicem? Ne yapıcam?

Hocam 22 € Win 10 satılıyordu geçen biraz araştırırsanız bulursunuz 8.1'de olabilir.

Benim gönderdiğim kasayı al yanından monitör al başta işletim sistemini freedos aç istersen bilgisayarcıya götür 15-20tl ye kendisi işletim sistemini koysun istersen de bu işi öğren kendin yap çok da zor değil açıkcası söyleyeyim (4-5sene önce babamla kurmuştuk ) bence dediğimi yap lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…