3600 TL sistem toplama

Benim verdiğim ilk sistemdeki ekran kartı ile ASUS GTX 970 STRIX, 4GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı (STRIX-GTX970-DC2OC-4), Fiyat: 1.366 TL bunu değiştirirsen sistemden 150lira yük kalkar buda demek oluyor ki monitörü güçlendirebilirsin
Benim verdiğim sistemlerin hepsi ilerde OverClock (OC) yapılabilecek sistemler . Yani ya bence novabilgisayardaki direk sistemi al ya da benim verdiğim ilk sistemdeki ekran kartı(MSI GTX 970) ile aynı modele sahip ASUS STRİX GTX 970'i değiştir. Performansta bir değişiklik olmaz hatta bu senin için iyi olur Yorumu okuyup ve sistemlerimi incelediğiniz için teşekkür ederim.. Herkese iyi geceler
İlk sistemdekiyle değiştirilecek ekran kartı linki : ASUS GTX 970 STRIX, 4GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı (STRIX-GTX970-DC2OC-4), Fiyat: 1.366 TL
Direk alınabilecek DDR4 Skylake Hazır Novabilgisayar ATX Sistem (önerilen) NOVA INTEL i5 6500 Skylake Oyun Bilgisayarı, Fiyat: 3.367 TL

Öğrenciysen yada tanıdığın varsa Dream Spark sayesinde ücretsiz Win 8.1 edinebilirsin.

Öğrenciysen yada tanıdığın varsa Dream Spark sayesinde ücretsiz Win 8.1 edinebilirsin.

O olayı çözdük sağolsun 1 arkadaş kinguindeki indirimden söz etti. Windows 10 Pro Oem key 68TLye aldım 6-7dk sonra maile gönderdiler herşeyi sıkıntı çıkarsa bildirebiliyormuşuz şuan 3500 liraya kasa ve monitör kaldı şuan

Hayırlı geceler çok güzel muhabbet ettik vallahi OC dan anlamıyorum Yarın devam ederiz artık burası sohbet hattı gibi oldu Allah rahatlık versin

Hayırlı uğurlu olsun hocam.
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolsun 350 liralık şeye 68 lira verip çıktık işin içinden. Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…