3600 TL sistem toplama

Normalde 1. Sistem daha iyi performans verir. İşlemci 12nm ve ekran kartı 570’ten üstün bir kart. Ancak James Donkey SSD, A320 Anakart, Gamepower kasa ve PSU sistemi alınmaz kılıyor.

İlk sistemi öneririm. Bunda işlemci 12nm olarak geliyor. Hem ekran kartı daha performanslı RX 570'e göre.
Anakart A320 olduğu için OC yapamazsınız bu sistemde. SSD konusunda ben şu an James Donkey kullanıyorum şimdilik sıkıntısı olmadı. Çoğu kişi bu SSD'lere berbat diyor ama uzun kullanımda sorun çıkartır mı bilmiyorum.

Bende ilk sistemi öneririm, SSD'si kötü fakat birebir değişim garantisi var, fakat anakart soketi A320 olduğu için OC yapamazsınız. Gamepower PSU'nunda giriş seviyesi bir sistemde sorun yaratacağını zannetmem.

Sanki depolama biraz az :). Depolamayı 240GB daha yada 1TB HDD daha eklemenizi öneririm. Bütçeniz yetmezse biraz daha biriktirin. Bu sistemler güzel. Teknobiyotik şu sıralar PC leri iyi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı