Normalde 1. Sistem daha iyi performans verir. İşlemci 12nm ve ekran kartı 570’ten üstün bir kart. Ancak James Donkey SSD, A320 Anakart, Gamepower kasa ve PSU sistemi alınmaz kılıyor.
İlk sistemi öneririm. Bunda işlemci 12nm olarak geliyor. Hem ekran kartı daha performanslı RX 570'e göre.
Anakart A320 olduğu için OC yapamazsınız bu sistemde. SSD konusunda ben şu an James Donkey kullanıyorum şimdilik sıkıntısı olmadı. Çoğu kişi bu SSD'lere berbat diyor ama uzun kullanımda sorun çıkartır mı bilmiyorum.
Bende ilk sistemi öneririm, SSD'si kötü fakat birebir değişim garantisi var, fakat anakart soketi A320 olduğu için OC yapamazsınız. Gamepower PSU'nunda giriş seviyesi bir sistemde sorun yaratacağını zannetmem.
TARS-G2670/AMD Ryzen 5 1600/GIGABYTE Radeon RX570 GAMING 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TARS-G2670 ITOPYA'da.
www.itopya.com
İsterseniz RAM'i 16 yapabilirsiniz ama bu fiyata önermem. Ama illaki bu 2si arasında hangisi derseniz 2.
Sanki depolama biraz az . Depolamayı 240GB daha yada 1TB HDD daha eklemenizi öneririm. Bütçeniz yetmezse biraz daha biriktirin. Bu sistemler güzel. Teknobiyotik şu sıralar PC leri iyi