3600 TL Vatan Bilgisayar'dan sistem toplama

Benim topladığım sistem beni ne kadar götürür? Yazdığım oyunlarda kaç fps alırım? Ve performansı beni mutlu eder mi?

Darboğaz yaşamazsınız ve günümüz oyunlarını 1080p de oynatır fakat almışken iyi işlemcili bir bilgisayar almak daha mantıklı. Sizin seçiminiz.

O bütçede intel inadınızdan vazgeçmeniz daha yararınıza olur. İllaki intel olmalı ise en az 8400 olmalı ama onun da fiyati 1400tl olduğu için diğer bileşenler düşük kalacak.

İmkanlar el vermiyorsa i3 alabilirsiniz. Ben burda i3'ün kötü bir işlemci olduğunu kastetmek istemedim zaten. Keyfinizide kaçırmak istemedim. Sadece bir öneri.

Yaptığınız kombinasyonun testi mevcut
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sürekli bir darboğaz mevcut işlemci nerdeyse hep %95-100 arasında birde yayın açacaksanız işiniz çok zor intel kanadında i5 den aşağı bir kombinasyonla bu tarz oyunlarda yayın pek mümkün gözükmüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…