M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Ağustos 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Bataryasını kendim değiştireceğim ve face id'yi de yapabilirim. Sizce alınır mı?
Sorum başlıktaki gibi. Bataryasını kendim değiştireceğim ve face id'yi de yapabilirim. Sizce alınır mı?
emretas006 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Alınmaz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Başka sorunu yoksa, hasarlı değilse alınabilir.
ensttd Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Yani eger eskici gibi olacaksa veya eskisine yakin olursa yaptigin zaman alinir kesinlikle.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.045 Çözümler 19 Yer DE 8 Ağustos 2021 #5 Muhammet 64 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Bataryasını kendim değiştireceğim ve face ID'yi de yapabilirim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence.
Muhammet 64 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Bataryasını kendim değiştireceğim ve face ID'yi de yapabilirim. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence.
ensttd Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 VanT0R dedi: Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... yani bence yinede deger hocam. eger elleri varsa ki oldugunu dusunuyorum sifre koyabilir.
VanT0R dedi: Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... yani bence yinede deger hocam. eger elleri varsa ki oldugunu dusunuyorum sifre koyabilir.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Ağustos 2021 #7 VanT0R dedi: Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? BERWAR dedi: Başka sorunu yoksa, hasarlı değilse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kasası tertemiz ve içi açılmamış bile.
VanT0R dedi: Face ID problem çıkarabilir hocam alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? BERWAR dedi: Başka sorunu yoksa, hasarlı değilse alınabilir. Genişletmek için tıkla... Kasası tertemiz ve içi açılmamış bile.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #8 Face iD’yi tamir ettiremeseniz bile zorunlu bir özellik değil. Ama tamir ihtimali yüksek alabilirsiniz.
Face iD’yi tamir ettiremeseniz bile zorunlu bir özellik değil. Ama tamir ihtimali yüksek alabilirsiniz.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 8 Ağustos 2021 #9 MacTavish53 dedi: Face iD’yi tamir ettiremeseniz bile zorunlu bir özellik değil. Ama tamir ihtimali yüksek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknik serviste çalışıyorum. Uygun fiyata yapabilirim.
MacTavish53 dedi: Face iD’yi tamir ettiremeseniz bile zorunlu bir özellik değil. Ama tamir ihtimali yüksek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teknik serviste çalışıyorum. Uygun fiyata yapabilirim.
ensttd Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #10 Muhammet 64 dedi: Ne gibi hocam? Kasası tertemiz ve içi açılmamış bile. Genişletmek için tıkla... hocam bende net kacirmadan alin.
Muhammet 64 dedi: Ne gibi hocam? Kasası tertemiz ve içi açılmamış bile. Genişletmek için tıkla... hocam bende net kacirmadan alin.