Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 Dün 22:36 #1 Merhaba klavye arıyorum. CS2 ve LoL oynuyorum sadece önerileri bekliyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.824 Makaleler 3 Çözümler 25 Dün 22:42 #2 Zarifsiz dedi: Merhaba klavye arıyorum. CS2 ve LoL oynuyorum sadece önerileri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik şart mı?
Zarifsiz dedi: Merhaba klavye arıyorum. CS2 ve LoL oynuyorum sadece önerileri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik şart mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 40 Dün 22:48 #3 Membran ile de manyetik ile de mekanik ile de aynı oynuyorum. Klavyede performans çok önemli bir şey değil kısacası, yok gibi bir şey çünkü.
Membran ile de manyetik ile de mekanik ile de aynı oynuyorum. Klavyede performans çok önemli bir şey değil kısacası, yok gibi bir şey çünkü.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.729 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #4 Zarifsiz dedi: Merhaba klavye arıyorum. CS2 ve LoL oynuyorum sadece önerileri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu bütçelerde mekanikler daha iyi gibi, ama manyetik zorunluysa mix87'ye bakın.
Zarifsiz dedi: Merhaba klavye arıyorum. CS2 ve LoL oynuyorum sadece önerileri bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu bütçelerde mekanikler daha iyi gibi, ama manyetik zorunluysa mix87'ye bakın.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 Dün 23:34 #5 Mantar09 dedi: Manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... EmirHene dedi: MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu bütçelerde mekanikler daha iyi gibi, ama manyetik zorunluysa mix87'ye bakın. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Membran ile de manyetik ile de mekanik ile de aynı oynuyorum. Klavyede performans çok önemli bir şey değil kısacası, yok gibi bir şey çünkü. Genişletmek için tıkla... Olsa iyi olur yoksa sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:27
Mantar09 dedi: Manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... EmirHene dedi: MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın. www.gaming.gen.tr MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A) MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir. www.gaming.gen.tr Bu bütçelerde mekanikler daha iyi gibi, ama manyetik zorunluysa mix87'ye bakın. Genişletmek için tıkla... Deiinzz dedi: Membran ile de manyetik ile de mekanik ile de aynı oynuyorum. Klavyede performans çok önemli bir şey değil kısacası, yok gibi bir şey çünkü. Genişletmek için tıkla... Olsa iyi olur yoksa sıkıntı yok.