3600 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3600
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi b550m pro vdh , rx 9060xt 16G , ryzen 3900x , 2 x 16 corsair vengeance rgb pro 3200mhz ram , xigmatek 1800 watt 92+ psu , nzx h510 , kingston rengeda 1tb gen 4
Meslek
Yazılım Geliştirici
Monitör
samsung odyssey G3 165hz 24"
Merhaba dostlar, mevcut monitörüm oldukça eskidi yeni bir monitöre geöiş yapmak istiyorum.
Bütçem: 3600TL.

Aklımdaki monitör buydu: Samsung Odyssey G3 165Hz 24"
Fakat yorumları görünce ghosting ve 144Hz'den yukarı cıkamama sorunlarınaden geldım (urunun kutusunda 165Hz yazıyor ) sonra vazgectım 3600TL bandında guzel monıtor onerılerınızı beklıyorum.
144Hz ve 23ınc mınımum ozellıklerı olursa sevınırım.

İyi sosyaller.

Dostum 200 lira daha verebiliyorsan bunu al. Fiyatına göre açık ara en iyisi. Üstteki arkadaşın attığının aynısı, yalnız üstteki arkadaşın attığının ekranı sağa sola yukarı aşağı öne arkaya oynamıyor. Bunda pivot özellik dahi var. Senin için ergonomi önemli değilse üsttekini alman daha uygun olacaktır.

Tutucusu çok kalın masama sığmaz
Önerin için teşekkür ederim

Dostum 200 lira daha verebiliyorsan bunu al. Fiyatına göre açık ara en iyisi. Üstteki arkadaşın attığının aynısı, yalnız üstteki arkadaşın attığının ekranı sağa sola yukarı aşağı öne arkaya oynamıyor. Bunda pivot özellik dahi var. Senin için ergonomi önemli değilse üsttekini alman daha uygun olacaktır.

Masada yer açıp bunu aldım. Şu anlık memnunum, önerin için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Tutucusu çok kalın masama sığmaz
Önerin için teşekkür ederim

Masada yer açıp bunu aldım. Şu anlık memnunum, önerin için tekrardan teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederm güle güle kullan hayırlı olsun. Ben de çarşamba günü aldım henüz açamadım yarın kuracağım inşallah :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı