Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #21 LinusTechTips dedi: T7 almayın. Limitsiz ve iyi bir soğutmaya sahip. Pişman çok etmez Clevo gibi dandik bir kasa almadığınız sürece. Hangi kasa? Clevo zaten dandiklikte ayrı bir seviye. MSI ve Tongfang kasa alınabilecek bir cihaz. Daha limit nedir, thermal throttling nedir, Cinebench nedir bilmeden konuşmak çok güzel değil mi? Monster'ın bazı kasaları. HP bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... HP de limit olduğunu biliyorum fakat bu bütçeyle Ryzen 7 7840 + 4060 başka nerede var.
LinusTechTips dedi: T7 almayın. Limitsiz ve iyi bir soğutmaya sahip. Pişman çok etmez Clevo gibi dandik bir kasa almadığınız sürece. Hangi kasa? Clevo zaten dandiklikte ayrı bir seviye. MSI ve Tongfang kasa alınabilecek bir cihaz. Daha limit nedir, thermal throttling nedir, Cinebench nedir bilmeden konuşmak çok güzel değil mi? Monster'ın bazı kasaları. HP bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... HP de limit olduğunu biliyorum fakat bu bütçeyle Ryzen 7 7840 + 4060 başka nerede var.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 8 Aralık 2023 #22 QwertPasha dedi: HP de limit olduğunu biliyorum fakat bu bütçeyle Ryzen 7 7840 + 4060 başka nerede var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, 7840HS limite girince 30W'yi geçmiyor. Normalde 55+ olması gerekiyor. Nitro'da limit olmadığıdan en yüksek performansı alacaksın. Bir fark olmaz yani. Hem Victus'un ekran, soğutma, driver gibi sorunlarıda var.
QwertPasha dedi: HP de limit olduğunu biliyorum fakat bu bütçeyle Ryzen 7 7840 + 4060 başka nerede var. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, 7840HS limite girince 30W'yi geçmiyor. Normalde 55+ olması gerekiyor. Nitro'da limit olmadığıdan en yüksek performansı alacaksın. Bir fark olmaz yani. Hem Victus'un ekran, soğutma, driver gibi sorunlarıda var.