Merhaba hocalarım iyi günler. Elimde Dark Diamond Pro mesh kasa ve 5600G işlemcim var. 3600 MHz'lik 2×8 RAM'lerim var. Bütçem az 500 TL gibi civarda bana 3600 MHz desteği olan anakart bulabilir misiniz? VGA girişi monitörüm var ileride HDMI girişli olanlardan alacağım bunun için bana anakart önerebilirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.
Merhaba hocalarım iyi günler. Elimde Dark Diamond Pro mesh kasa ve 5600G işlemcim var. 3600 MHz'lik 2×8 RAM'lerim var. Bütçem az 500 TL gibi civarda bana 3600 MHz desteği olan anakart bulabilir misiniz? VGA girişi monitörüm var ileride HDMI girişli olanlardan alacağım bunun için bana anakart önerebilirseniz çok sevinirim. İyi Sosyaller.
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu var en ucuzlardan. 500TL'ye anakart kalmadı artık
En ucuz Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME A320M-F AMD AM4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.271,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu var en ucuzlardan. 500TL'ye anakart kalmadı artık
Hocam tam bir hafta önce m2 için pro max modelini aldım eğer m2 olsaydı bunu alıcaktım ve 399tl idi bir şey almayı planlıyorsanız artık hemen almalısınız yoksa pişman oluyorsunuz
Hocam tam bir hafta önce M.2 için Pro Max modelini aldım eğer M.2 olsaydı bunu alacaktım ve 399TL idi bir şey almayı planlıyorsanız artık hemen almalısınız yoksa pişman oluyorsunuz.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ben bunu buldum bu gösterdiğinizden iyi midir peki. 3600MHz'la kullanılır mı?
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hocam tam bir hafta önce m2 için pro max modelini aldım eğer m2 olsaydı bunu alıcaktım ve 399tl idi bir şey almayı planlıyorsanız artık hemen almalısınız yoksa pişman oluyorsunuz
www.sahibinden.com
Ben bunu buldum bu gösterdiğinizden iyi midir peki. 3600MHz'la kullanılır mı?
Hocam o attığınız da MHz değeri belirtilmemiş dikkat edin sormanız lazım bende aynı modeli alacaktım bir baktım 2933 MHz yazıyordu sonra da başka yerden aldım 3600MHz'di ilk attığınız ama 4133 MHz rahatlıkla kullanılırsınız.
4133 MHz de bile kullanabilirsin BIOS'tan XMP açıp profile 1 aldıktan sonra sorun yok.
Hocam o attığınız da MHz değeri belirtilmemiş dikkat edin sormanız lazım bende aynı modeli alacaktım bir baktım 2933 MHz yazıyordu sonra da başka yerden aldım 3600MHz'di ilk attığınız ama 4133 MHz rahatlıkla kullanılırsınız.