Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #1 Merhabalar. Sizce bu sistem nasıl? Eğer bir sıkıntısı, dengesizliği yoksa almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar. Sizce bu sistem nasıl? Eğer bir sıkıntısı, dengesizliği yoksa almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
CeRKeZ Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 227 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 31 Ocak 2015 #2 Sistem gayet güzel de 750W ile ne yapmayı planladığını anlayamadım çok değil mi?
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #3 Aslında amacım kaliteli bir güç kaynağı almak. Hem +80 sertifikalı hemde gold. Bu sebeple aldım.
Y Yiğit G. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #4 bronz sertifikalınında sana tam güç vereceğinden eminim
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #5 Aslında bunu almayı düşündüm ama yukarıdaki gibi yapınca fiyat çok az daha ucuza geliyor. www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Haf 912 Advance Gx 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Aslında bunu almayı düşündüm ama yukarıdaki gibi yapınca fiyat çok az daha ucuza geliyor. www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Haf 912 Advance Gx 80Plus 750W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Y Yiğit G. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #6 www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Bu bile yeterli ama emin değilsen burdanda hesaplaya bilirsin MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...
www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Bu bile yeterli ama emin değilsen burdanda hesaplaya bilirsin MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...