3600TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben böyle bir sistem topladım.Sistem oyun bilgisayarı ve uzun ömürlü olması çok önemli, çünkü sürekli parça değiştirecek lüksüm yok.500 gb hdd, mouse, klavye elimde var.İlerleyen zamanlar ssd, 1tb hdd, oyun klavyesi ve mouse, ve işlemci soğutucu eklenecek.Overclock'u şimdi değil 1-2 sene sonra yapacağım.Stok soğutucu 1-2 sene idare eder mi? Ayrıca sistem hakkında görüşleriniz neler? Gta 5'i ultrada oynayabileceğimi düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir? Tüm sorulara cevap verirseniz çok iyi olur, herkese teşekkürler.
toplama13.jpg

Stok soğutucu ses çıkarır fikrimce. Bütçenizi az daha yükseltip bir soğutucu almanızı öneririm. Onun dışında güzel sistem.

Far cry 4 , assasin creed unity vs. GTA 5 i rahat ultrada oynarsın arkadaşım. Oyun bilgisayari alıyorsan stok fanın seni idare edeceğini pek zannetmiyorum. Eğer bütçen yok ise anakarttan biraz kısarak soğutucu alabilirsin. Onun dışında gerçekten süper bir sistem uzun ömür seni idare eder emin olabilirsin.

İleride overclock yapacağım için işlemciyi çarpan kilidi açık aldım, ayrıca kasamda 600w güç kaynağı var. @Muhammed Berat sizin önerdiğiniz sistemde anakart 81 çipsetli.Overclock yapacağım için ve uzun ömürlü olmasını istediğim için z97 çipsetli iyi bir anakart seçtim.Ayrıca çarpan kilidi kapalı işlemci önermişsiniz ve işlemci soğutucu vs eklemişsiniz.Şuan benim sistemimim daha iyi olduğunu düşünüyorum ama yinede teşekkürler.

Arkadaşlar size bir soru soracağım.Acaba anakarttan kısıp gtx970'i evga mı yapsam?

@Silinen üye , kasayı daha almadıysanız bir an önce alın derim Vatan gibi yerlerde stoklar bitmek üzereydi en son gittiğimde. Bende bir RC-K 380 kullanıcısı olarak bu kasayı öneririm. İsterseniz kasamı detaylı şekilde çekip atabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı