Evet yardımcı olacak arkadaşlara, oyun için sistem ayarlıyorum. 3600X işlemci ve 2070 Super GPU düşünüyorum. Başlıktaki anakart Gigabyte Aorus X570 Elite 4000MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fazla mı olur?
12.000 TL Sistem önerileri alabilirim.
3600X yerine 3700X daha iyi olurdu o sisteme. Ben 3900X alana kadar idareten 3600X aldım. Ekran kartı da şimdilik idare etsin diye. Benim gibi kredi borcunuz yoksa ve bütçe varsa işlemciyi şimdiden yükseltin derim.
Bence bu bütçede RAM en az 3600MHz olmalı, ayrıca 512GB SSD yanına HDD de eklenebilir. Onun dışında PSU'nun kalitesi hakkında fikrim yok. Bir de ATX anakart tercih edebilirsiniz.
Evet yardımcı olacak arkadaşlara, oyun için sistem ayarlıyorum. 3600X işlemci ve 2070 Super GPU düşünüyorum. Başlıktaki anakart Gigabyte Aorus X570 Elite 4000MHz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fazla mı olur?
12.000 TL Sistem önerileri alabilirim.
Tavsiyem:
CPU 3700 tercih edin veya x olabilir.
Gpu 2070s güzel.
Anakart gereksiz biraz daha makul bir model seçin.
Ram için 3600mhz ve 32gb idealdir.
M2 SSD 512gb.
600w sertifikalı PSU tercih edin.
Kasaya gelince usanmadan tekrar edicem, önde cam işlerine kesin girmeyin ki karşılığını ısı artışı olarak alırsınız.
Siz beğendiğiniz modelleri listeleyin, biz yorumlayalım.
Birde RGB olayı için tavsiyem: bakın teknik destek veriyorum, kısa süreler sonra kasanın ışıkları bezdirebiliyor. Hatta bir çok YouTube yayınlarında dikkat edin vatandaş ışıklandırmayı kapatıyor yada kasayı yan çeviriyor.
Demem o ki RGB ve boyaya yatırım yapacağınıza soğutma ve stabiliteye bütçe ayırın derim. Yinede karar sizin.