İyi günler forumdaşlarım,
Ryzen 5 3600X için termal macun alacağım, aşağıda belirttiğim modeller arasında kaldım.
MX-4'ü şu an alamam (sokağa çıkamadığım için banka kartındaki para ile idare etmem gerek).
Max 35TL bandında (kargo dahil veya ücretsiz), aşağıdaki ürünlerden hangisini önerir siniz?
www.hepsiburada.com
urun.n11.com
urun.n11.com
Konu onayı için geçen süre boyunca, GD900 adlı macunun F/P parametresi bazında başı çektiğini farkettim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Ryzen 5 3600X için termal macun alacağım, aşağıda belirttiğim modeller arasında kaldım.
MX-4'ü şu an alamam (sokağa çıkamadığım için banka kartındaki para ile idare etmem gerek).
Max 35TL bandında (kargo dahil veya ücretsiz), aşağıdaki ürünlerden hangisini önerir siniz?
Tkz HY510 Gümüş 35 Gram CPU VGA Termal Macun Fiyatı
Tkz HY510 Gümüş 35 Gram CPU VGA Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.

Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: