Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim.
İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 26 Ekim 2023 #2 Yutuberf dedi: İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı arıyorum.
Yutuberf dedi: İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı arıyorum.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 26 Ekim 2023 #3 Yutuberf dedi: İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim. Genişletmek için tıkla... Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla.
Yutuberf dedi: İşlemcim 3600X ve gördüğüm kadarıyla OC yeni aldım onu nasıl eski haline getiririm? Fotoğraf belirttim. Genişletmek için tıkla... Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 26 Ekim 2023 #4 LinusTechTips dedi: Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim o zaman, yapacak bir şey yok.
LinusTechTips dedi: Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Bekleyelim o zaman, yapacak bir şey yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 26 Ekim 2023 #5 OC geliyor ne demek anlamadım fabrika çıkış OC diyorsan CPB kapatacaksın BIOS'tan. Lakin o zaman da Ryzen kullanmanın bir anlamı kalmıyor eğer aynı frekansı manual olarak UV ile vermeyeceksen.
OC geliyor ne demek anlamadım fabrika çıkış OC diyorsan CPB kapatacaksın BIOS'tan. Lakin o zaman da Ryzen kullanmanın bir anlamı kalmıyor eğer aynı frekansı manual olarak UV ile vermeyeceksen.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Ekim 2023 #6 Overclock ayarları anakartla sınırlıdır başka bir anakarta takarsan sıfırlanır. Yani şu an o.c yok.
Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #7 DarkMen dedi: Fotoğrafı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın PALOT ELAMDAR dedi: Overclock ayarları anakartla sınırlıdır başka bir anakarta takarsan sıfırlanır. Yani şu an o.c yok. Genişletmek için tıkla... Görselde belirttim valorant 79 derecelerde işlemci macun yeni yaptim neden acaba 2.el aldım LinusTechTips dedi: Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın attım Dosya Ekleri IMG_20231026_153215.jpg 127,8 KB · Görüntüleme: 28
DarkMen dedi: Fotoğrafı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın PALOT ELAMDAR dedi: Overclock ayarları anakartla sınırlıdır başka bir anakarta takarsan sıfırlanır. Yani şu an o.c yok. Genişletmek için tıkla... Görselde belirttim valorant 79 derecelerde işlemci macun yeni yaptim neden acaba 2.el aldım LinusTechTips dedi: Fotograf güvercinlen gelecek galiba. Zaten 3600X OC geliyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın attım
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 26 Ekim 2023 #8 Yutuberf dedi: Kusura bakmayın Görselde belirttim valorant 79 derecelerde işlemci macun yeni yaptim neden acaba 2.el aldım Genişletmek için tıkla... OC geliyormuş zaten.
Yutuberf dedi: Kusura bakmayın Görselde belirttim valorant 79 derecelerde işlemci macun yeni yaptim neden acaba 2.el aldım Genişletmek için tıkla... OC geliyormuş zaten.
Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #9 DarkMen dedi: OC geliyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Peki bu sıcaklık fazla degilmi Valorant gibi bir oyuna.
DarkMen dedi: OC geliyormuş zaten. Genişletmek için tıkla... Peki bu sıcaklık fazla degilmi Valorant gibi bir oyuna.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Ekim 2023 #10 Yutuberf dedi: Peki bu sıcaklık fazla degilmi Valorant gibi bir oyuna. Genişletmek için tıkla... Stok fansa normal.
Yutuberf dedi: Peki bu sıcaklık fazla degilmi Valorant gibi bir oyuna. Genişletmek için tıkla... Stok fansa normal.