Evet gördüğünüz gibi işlemcim çok eski. Ekran kartı ise idare eder şimdilik. Farklı oyunlar oynuyorum ama sorum ise özellikle tarkov için işlemci değiştirmek istiyorum az uğraş ve düşük maliyet ile 5700x3D + ortlama kule soğutucu ile işi götürebilir miyim? DDR5'e geçsem Anakart'ı RAM'ı soğutucu derken fiyat 20k civarı tutacak. Önerilerinize açığım sevgili userlar.
Edit: 1080p 144Hz kullanıyorum sistemi, aslında 2K çözünürlük fena olmazdı.
5700x3D işini görür streets de 60FPS altına pek inmiyor donma falan da yok, kendim kullanıyorum. 1000TL civarına Thermalright soğutucularını alabilirsin.
5700x3D işini görür streets de 60FPS altına pek inmiyor donma falan da yok, kendim kullanıyorum. 1000TL civarına Thermalright soğutucularını alabilirsin.
En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.268,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.326,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.458,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Deep Cool AS500 Plus İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool AS500 Plus İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.743,65 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DeepCool AS500 PLUS WH RGB 140 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.