Herkese iyi günler. Şöyle bir sistem topladım. Şöyle bir bakın bi eksiği gediği uyumsuzluğu var mı? Ayrı ayrı toplayınca daha uyguna geleceğini biliyorum ama burdan toplamam gerekti. Herhangi bir sıkıntısı yoksa hemen sipariş verecem.
RAM'ler gereksiz harcama bence 3200MHz CL16 yeterli olacaktır. İşlemci 3600X yerine Ryzen 5 3600 alınabilir. Arada kalan parayı cebinize ya da ekran kartına yatırabilirsiniz. Tek tek toplarsanız daha ucuza gelir bu arada.
RAM'ler gereksiz harcama bence 3200MHz CL16 yeterli olacaktır. İşlemci 3600X yerine Ryzen 5 3600 alınabilir. Arada kalan parayı cebinize ya da ekran kartına yatırabilirsiniz. Tek tek toplarsanız daha ucuza gelir bu arada.
3600mhz daha iyi performans vermez mi? olmadı değiştirebilirim bütçemi azcık zorluyor zaten bu haliyle. İşlemciyi düşürürsem 3600a ne gibi kaybım olur? Tek bir siteden toplama gerekiyor maalesef.
Bütün parçalardan kısıp ekran kartına yüklenmek istemiyorum. Herşeyiyle ortalama bi pc olsun istiyorum. Ayrıca montaj için tek bir siteden toplamam gerekti.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Zaten aldığınız zaman ekran kartı ayrı gelecek ekleyeyim.