Son zamanlarda yaşadığım bölgede çok fazla elektrik kesintisi olduğundan gece yatarken vs. önce psu swtichini kapatıp daha sonra fişi çekiyorum. Son zamanlarda bilgisayar açarken bu hatayı alıyorum daha sonra yeniden başlattığımda bilgisayar sorunsuz açılıyor. Bunların dışında son zamanlarda 3600x işlemcimi 4000MHz'ye çektim ve 1,03125 V verdim. Bunu yazmamın sebebi son zamanlarda bilgisayarda yaptığım en büyük değişiklik bu. Aşağıya bir kaç testin sonucunu bırakacağım. Teşekkürler.
Maalesef henüz çözüme kavuşmuş değil. Sizce ana gönderide bulunan görsellerden diskin hatalı olup olmadığı anlaşılabilir mi? Yoksa yaptığım overclocktan kaynaklanma ihtimali var mıdır?
Düzeltme: Şu an Windows 11 indiriyorum. Başlangıç onarma yapacağım eğer düzelirse bu mesajı çözüm olarak işaretlerim.
Bu hatayı aldım. Günlük dosyasında görüldüğü kadarıyla herhangi bir bozukluk yok. Sizce sorun ne olabilir? @yener999
Fişi çekiyorum demiştim ya kasaya giden üçlü prizi değiştirmiştim yakın zamanda acaba sorun bu olabilir mi diye eski üçlüyü getirdim bakalım eğer sorun düzelirse. Bu mesajı çözüm olarak işaretlerim.
Bilgisayar ilk açılırken bu hatayı verdikten sonra 2. açışımda sorunsuz açılıp bütün gün sorunsuz kullanabiliyor olmam (günlük kullanım + oyun) Windows'un hasar görmüş olabileceği ihtimalini birazcık götürüyor benim açımdan. Siz ne düşünüyorsunuz?
Son zamanlarda yaptığım değişlikleri deneyeceğim eğer yine aynı hatayı alırsam önce dediğiniz gibi temiz bir format eğer yine alırsam diski garantiye yollarım.
Peki sizce diskin sağlığının olduğu ekran görüntüleri sizce nasıl daha 1.5 yıllık. Durumu çok mu kötü?