Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 2 Ocak 2020 #11 BERNARDO53 dedi: Stok Fan. Kasa Modeli Cooler Master MB511 700w 80+ Genişletmek için tıkla... Stok fan ile O.C şansınız bence çok iyi değil işlemciyi kendi haline bırakın ihtiyaç duyduğunuzda 4.4 GHz kendi çıkar
BERNARDO53 dedi: Stok Fan. Kasa Modeli Cooler Master MB511 700w 80+ Genişletmek için tıkla... Stok fan ile O.C şansınız bence çok iyi değil işlemciyi kendi haline bırakın ihtiyaç duyduğunuzda 4.4 GHz kendi çıkar
B BERNARDO53 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 61 2 Ocak 2020 #12 Darkisback dedi: İşlemcinizi fazla zorlamayın. OC işlemi bittikten sonra İşlemcinizi stres testine sokmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim zaten suan yapamiyacağim daha heralde ryzen master acilmiyor Safa-TR dedi: Stok fan ile O.C şansınız bence çok iyi değil işlemciyi kendi haline bırakın ihtiyaç duyduğunuzda 4.4 GHz kendi çıkar Genişletmek için tıkla... sıvı sogutma haric kule fanlar var önerebilceğiniz nedir. ben ayriyetten kasa ya hem görsel hemde egsoz niyetine 3 fan daha alacağim rgb thermalmake filan
Darkisback dedi: İşlemcinizi fazla zorlamayın. OC işlemi bittikten sonra İşlemcinizi stres testine sokmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim zaten suan yapamiyacağim daha heralde ryzen master acilmiyor Safa-TR dedi: Stok fan ile O.C şansınız bence çok iyi değil işlemciyi kendi haline bırakın ihtiyaç duyduğunuzda 4.4 GHz kendi çıkar Genişletmek için tıkla... sıvı sogutma haric kule fanlar var önerebilceğiniz nedir. ben ayriyetten kasa ya hem görsel hemde egsoz niyetine 3 fan daha alacağim rgb thermalmake filan
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #13 @BERNARDO53 OC işlemlerini BIOS üzerinden yapmanız daha sağlıklı olur.
B BERNARDO53 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 61 2 Ocak 2020 #14 Darkisback dedi: @BERNARDO53 OC işlemlerini BIOS üzerinden yapmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... onu bir türlü bulamadım az biraz anlayanda bulamadım. cok anlayanı ben daha bulamadım
Darkisback dedi: @BERNARDO53 OC işlemlerini BIOS üzerinden yapmanız daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... onu bir türlü bulamadım az biraz anlayanda bulamadım. cok anlayanı ben daha bulamadım
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #15 Stok fan ile OC işlerine fazla girmeyin. Ayrıca PSU'nuz pek kaliteli sayılmaz. Kasa için yorum yapmayacağım çünkü bilmiyorum.
Stok fan ile OC işlerine fazla girmeyin. Ayrıca PSU'nuz pek kaliteli sayılmaz. Kasa için yorum yapmayacağım çünkü bilmiyorum.
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 2 Ocak 2020 #16 BERNARDO53 dedi: onu bir türlü bulamadım az biraz anlayanda bulamadım. cok anlayanı ben daha bulamadım Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın ve tekrar başlarken Delete tuşuna basın. Ama emin olmadığınız ayarları değiştirmeyin.
BERNARDO53 dedi: onu bir türlü bulamadım az biraz anlayanda bulamadım. cok anlayanı ben daha bulamadım Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın ve tekrar başlarken Delete tuşuna basın. Ama emin olmadığınız ayarları değiştirmeyin.
B BERNARDO53 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 61 2 Ocak 2020 #17 Darkisback dedi: Stok fan ile OC işlerine fazla girmeyin. Ayrıca PSU'nuz pek kaliteli sayılmaz. Kasa için yorum yapmayacağım çünkü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... psu da cooler masterin ama demek düşük stress yapip resim aticam
Darkisback dedi: Stok fan ile OC işlerine fazla girmeyin. Ayrıca PSU'nuz pek kaliteli sayılmaz. Kasa için yorum yapmayacağım çünkü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... psu da cooler masterin ama demek düşük stress yapip resim aticam
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2020 #18 @BERNARDO53 Cooler Master olması PSU'yu kaliteli veya kalitesiz yapmaz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2020 #19 Stok varsa aman diyeyim 1.425V verme. Soğutma detayını unutmuşum 4.4 GHz ve 1.35V dene. Bu voltaj bile zor gelebilir stok soğutucuya.
Stok varsa aman diyeyim 1.425V verme. Soğutma detayını unutmuşum 4.4 GHz ve 1.35V dene. Bu voltaj bile zor gelebilir stok soğutucuya.
B BERNARDO53 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 61 2 Ocak 2020 #20 resimdende anlaşildiği üzere voltaji 1.425 e sabit mhz 4375 sabit yaptim. dereceler 91 dereceye cıktı stresste
resimdende anlaşildiği üzere voltaji 1.425 e sabit mhz 4375 sabit yaptim. dereceler 91 dereceye cıktı stresste