DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.996 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #11 bodominheaven dedi: 16GB 3600 MHZ ram RX 580 8gb Aslında çok fazla oyun tutkunu değilim. Genelde müzik yazılımları kullanıyorum. Ya da video düzenleme. Genişletmek için tıkla... Aslında yükseltmeyi ekran kartı tarafında yapsanız daha iyi olacaktır.
bodominheaven dedi: 16GB 3600 MHZ ram RX 580 8gb Aslında çok fazla oyun tutkunu değilim. Genelde müzik yazılımları kullanıyorum. Ya da video düzenleme. Genişletmek için tıkla... Aslında yükseltmeyi ekran kartı tarafında yapsanız daha iyi olacaktır.
bodominheaven Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 68 9 Ocak 2021 #12 391039 dedi: Geçilir hocam. Ekran kartı yükseltmesi de yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... reALTT dedi: RX 580 için gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam ekran kartını yükseltirdim. Ama tabii 900 TL önemli değilse ileride ekran kartını yükseltirken daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... DarKSaGaa dedi: Aslında yükseltmeyi ekran kartı tarafında yapsanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Şimdilik bu şekilde kullanmak en mantıklısı gibi duruyor. Ekran Kartı upgrade için bütçe yeterli değil.
391039 dedi: Geçilir hocam. Ekran kartı yükseltmesi de yaparsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... reALTT dedi: RX 580 için gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam ekran kartını yükseltirdim. Ama tabii 900 TL önemli değilse ileride ekran kartını yükseltirken daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... DarKSaGaa dedi: Aslında yükseltmeyi ekran kartı tarafında yapsanız daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Şimdilik bu şekilde kullanmak en mantıklısı gibi duruyor. Ekran Kartı upgrade için bütçe yeterli değil.