Hocam rekabetçi oyunlar oynuyorum. O yüzden işin o kısmı fark etmiyor.2k mı FHD mi?
Sırf 0 ölü piksel garantisi veriyor diye çöp bir markaya para bayılmasını mantıklı bulmuyorum.Gamepower Rapid 27″ 1ms 360Hz flat Fast IPS FHD RGB pivot speaker Gaming monitör (sıfır ölü piksel garantili)
GamePower Rapid 27'' 1ms 360Hz Flat Fast IPS FHD RGB Pivot Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com Gamepower monitörlerinde 0 ölü piksel garantisi veriyor.
Listeye aldım. Daha iyisini bulamazsam alacağım.![]()
Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.