360Hz monitör için 40000 TL'ye sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan 4CoLd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.999
Bütçe
40000

4CoLd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, genellikle FPS oyunları oynamaktayım bunun yanında MMORPG oyunları da oynuyorum.

Rekabetçi oyunlar oynadığım için (CS, Valorant) 360 Hz 1080p monitörlü bir sistem kurmak istiyorum.

Bu tarz bir monitörü besleyecek yüksek FPS oyun oynayabileceğim, işlemcisi Intel, ekran kartı NVIDIA olan sistem tavsiyelerinize açığım.

Ayrıca cok bilgi sahibi olmadığım için 2K monitör tavsiyesi ve sistem tavsiyelerinizede açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, genellikle FPS oyunları oynamaktayım bunun yanında MMORPG oyunları da oynuyorum.

Rekabetçi oyunlar oynadığım için (CS, Valorant) 360 Hz 1080p monitörlü bir sistem kurmak istiyorum.

Bu tarz bir monitörü besleyecek yüksek FPS oyun oynayabileceğim, işlemcisi Intel, ekran kartı NVIDIA olan sistem tavsiyelerinize açığım.

Ayrıca cok bilgi sahibi olmadığım için 2K monitör tavsiyesi ve sistem tavsiyelerinizede açığım.

İşlemciyi Ryzen 7700X yapıp satın almanı öneririm ya da yeni gelecek Ryzen 7800x3D işlemcisini bekleyip onunla bir sistem toplayabilirsin.

Aşırı rekabetçiyim diyorsan Benq 240hz monitörünü de tavsiye ederim 360hz yerine. Ghosting sorunu olmadığı için fps oyunlarında daha iyi.

Bunlar 30.1K tutuyor bu sistem ile birlikte şu monitör alınabilir:

Bu monitor üzerine toplanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar 30.1K tutuyor bu sistem ile birlikte şu monitör alınabilir:
teşekkür ederim işlemci olarak 5800x3d kullansam biraz bütçe aşımı yapıp daha güzel olmaz mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı