Satıldı 360mm sıvı soğutucu, RGB DDR5 RAM ve akvaryum kasa

Yer
Aydın
Fazlalık olarak gördüğüm parçalardır.
  • Phanteks XT view ARGB kasa
26.04.2025 tarihinde Inventus'dan alındı. 3X ARGB fanla beraber geliyor. Kasada kontrolcü bulunuyor, anakartınızda port olmasa bile tuş ile renk geçişi sağlayabilirsiniz.
Sahibinden desi sınırını arttırdığı için kargo uygun fiyatlı ayarlanır.
Fiyat 3350TL. sahibinden desi sınırını arttırdığı için kargo uygun fiyatlı ayarlanır.
  • Gigabyte Aorus waterforce II 360 ARGB sıvı soğutucu
28.04.2025 tarihinde yetkili satıcı Tebilon'dan alındı. Kutusu aksesuarları ve faturası duruyor. Sessiz modda günlük olarak kullanılıyor.
Soğutucu hakkında fikir sahibi olmak açısından Recep Baltaş'ın bu videosunu izleyebilirsiniz.
Fiyat 3250TL.
  • Patriot Viper Venom RGB 16 GB DDR5 6000MHz CL30
27.11.2024 tarihinde İncehesap'tan 2x16 GB şeklinde kit olarak satın alındı. Tek modülünü satıyorum, kutusuz göndereceğim.
Ürün kodu pvVR532G600C30k.
Fiyat 1850TL.

Kasa ve soğutucu beraber alınırsa düz 6000TL yaparım. Bunun dışında pazarlık yok.
Hızlı iletişim için direkt telefon numaranızı yazın WhatsApp üzerinden dönüş sağlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde get ile satışım yok ama sizi bildiğim için komisyonları karşılamanız koşuluyla satabilirim.

Tabii ki hocam karşılarım. Müsait olunca siz açın ilanı bana linkini atın benim vardiyalarım biraz karışık. Müsait olunca siparişi geçerim.

05411392595.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…