"3615.rbf"adlı program virüs mü?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kaspersky'ya yeni güncelleme geldi, bugün güncellerken görev yöneticisine baktım ve bu "3615.rbf" gözüktü ve hemen kayboldu, dosya gezginine baktım bir şey çıkmadı.

Sag tiklayip dosya konumunu acarsaniz anlayabilirsiniz eger anlamazsaniz VirusTotal'e atin.

Sag tiklayip dosya konumunu acarsaniz anlayabilirsiniz eger anlamazsaniz VirusTotal'e atin.

Yok oldu ve bulamıyorum şu an gözükmüyor görev yöneticisinde, konumunu bilmiyorum.

Dostum antivirus kur buyuk ihtimal degildir ama sen bir kur dene malwarebyte oneririm.

Şu an Kaspersky ile tarama yapıyorum ve geçerli etkinlik kısmına 3615 yazınca bu çıkıyor.

Dosya Ekleri

• 1722514227567.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
Şu an Kaspersky ile tarama yapıyorum ve geçerli etkinlik kısmına 3615 yazınca bu çıkıyor.

Microsoft'un isleri virus degil korkmana gerek yok keske Windows'la Microsoft ayri olsaydi arkada bir sürü RAM yiyor Microsoft'un uygulamalari korkmana gerek bu arada Windows 10 kurmani oneririm zorunlu Update falan gelene kadar cok daha stabil calisiyor.

Ama "3615.rbf" 14.38 de çalışırken bu 14.42 de çalışmış ben Microsoft'un işleri olduğunu düşünmüyorum sisteme. Rbf diye tarattığımda hiçbir şey çıkmadı.

Ama "3615.rbf" 14.38 de çalışırken bu 14.42 de çalışmış ben Microsoft'un işleri olduğunu düşünmüyorum sisteme. Rbf diye tarattığımda hiçbir şey çıkmadı.

Dostum nasıl goremedigin klasorler varsa gorunmez sistem dosyalarida var eger sen supheleniyorsan guzel bir antivirus ile bilgisayarini tarattir.

Dostum nasıl goremedigin klasorler varsa gorunmez sistem dosyalarida var eger sen supheleniyorsan guzel bir antivirus ile bilgisayarini tarattir.

Kaspersky'la taratıyorum şu an, görünmez dosyaları göster ayarı açık, direk ismini arattığımda hiçbir şey çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…