Liatrew Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cami İmamı 5 Haziran 2023 #11 Lykoss dedi: Hocam önceki senelerdeki puanlara nasıl baktınız? Bende sadece 2022-2021 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka direk o lisenin ismini sorubak a yaz yüzdelik dilim diye çıkıyor psymor dedi: 3/17. şu işaret neden toplumda bu kadar yanlış kullanılıyor bilemiyorum. Hayırlı olsun kardeşim. Okuyup ne yapacaksınız bilmiyorum. Son 20 yılda eğitimin kıymeti kalmadı. Meslek lisesine gitmenizi veya siyasi ortamlarda takılmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Abi bende sosyal bilimler okuyup siyasal bilimler fakültesi okuyup ülkedeki sorunlara çözüm bulmak istiyorum. Son düzenleme: 5 Haziran 2023
Lykoss dedi: Hocam önceki senelerdeki puanlara nasıl baktınız? Bende sadece 2022-2021 çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka direk o lisenin ismini sorubak a yaz yüzdelik dilim diye çıkıyor psymor dedi: 3/17. şu işaret neden toplumda bu kadar yanlış kullanılıyor bilemiyorum. Hayırlı olsun kardeşim. Okuyup ne yapacaksınız bilmiyorum. Son 20 yılda eğitimin kıymeti kalmadı. Meslek lisesine gitmenizi veya siyasi ortamlarda takılmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Abi bende sosyal bilimler okuyup siyasal bilimler fakültesi okuyup ülkedeki sorunlara çözüm bulmak istiyorum.