3650TL Sistem Tavsiyesi

navarin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bütçe olarak aşağı yukarı 3650 - 3750 TL arasında bir bilgisayar kasası toplamayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynuyorum bunun yanı sıra işim gereği çizim programlarıyla Render vs yapıyorum. İstediğim şey hem oyun olarak (GTA 5 vs. fulle yakın Fps) hem de Render yaptığımda beni yarı yolda bırakmayan üst seviye bir sistem toplamak. Genel olarak kafamda 1-2 sistem önerisi var yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimdi sorunum şurada, hangi parçayı seçersem daha iyi performans (fps + render) alabilirim. Ya da hangi marka hangisiyle daha iyi uyum sağlar ya da sizin önerebileceğiniz daha güzel bir sistem veya parça var mı?
Yardım ederseniz sevinirim.

Bilmiyorsanız aydınlatayım fazla program çalışmalarında Ghz.'in önemi vardır.
İşlemcilerde GHz'nin önemi yoktur. Örnek olarak 2.5 GHz çalışan Xeon'lar nasıl oluyor da bir sunucuyu yönetiyor? Siz FX 9590'ı 10 GHz yapsanız bile i7 4790k'ya yetişemez. Önemli olan işlemcilerin transistör sayısı, nanometresi vb...

Son düzenleyen: Moderatör:
GHz bir nevi hız demektir ve render yani program işlerinde arkada çalışan programları 1.7 Ghz olan Celeron işlemcilerde çalıştırmazsınız mesela!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bravo cidden, terbiyesizliğin dibine vurmuşsunuz. Ghz bir nevi hız demektir ve render yani program işlerinde arkada çalışan programları 1.7 Ghz olan Celeron işlemcilerde çalıştırmassınız mesela!
Ah ah. Önceki yazımı tekrar okuyun isterseniz anlamadıysanız bir daha söyleyeyim. Bir sunucuyu yöneten 2.5 GHz Xeon işlemciler. Ve minecrafti bile açmayan pentium D 3 GHz işlemci. Hani hız? Bari bu kadar bilgisizsiniz bir de başkalarına yanlış bilgi vermeyin.

Öncelikle ben bilgiliyim demedim. Ayrıca sen galiba yazıyı gözünle okumuyorsun. 8 çekirdek ve 4.7 Ghz. hız render için iyidir diyorum siz i7 4790 daha iyidir vs. diyorsunuz, ben kötü dedim mi ? Zaten fiyatları da denk değil, adam zaten i7 4790 diye yazmış aynısını yazarak ne elde etmiş olur karşıdaki ? Ben yazdığı sistemin aynısını yazmayarak alternatif yazdım. Beğenmiyorsanız laga luga yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…