WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2020 #31 Kemânkeş- dedi: Ya bu forumdaki yeni bitmeler öldürecek beni. Racon mu kestin şimdi, beni bilen bilir, böyle konuları sevmediğimi debilirler. Neyse uğraşmayacağım ya. Genişletmek için tıkla... Kendini Technopat sanıp millete ayar verme sanatı. corvotechno dedi: 6 Senedir bu forumdayım sürekli hesap değiştiriyorum yeni bitme falan değilim. Ayrıca racon kesmek gibi bir alışkanlığım yok benim. Genişletmek için tıkla... Diğer hesaplarını söyle.
Kemânkeş- dedi: Ya bu forumdaki yeni bitmeler öldürecek beni. Racon mu kestin şimdi, beni bilen bilir, böyle konuları sevmediğimi debilirler. Neyse uğraşmayacağım ya. Genişletmek için tıkla... Kendini Technopat sanıp millete ayar verme sanatı. corvotechno dedi: 6 Senedir bu forumdayım sürekli hesap değiştiriyorum yeni bitme falan değilim. Ayrıca racon kesmek gibi bir alışkanlığım yok benim. Genişletmek için tıkla... Diğer hesaplarını söyle.
corvotechno Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 16 16 Ekim 2020 #32 if ı can prove dedi: Arkadaş 1 aylık ban saralım. Genişletmek için tıkla... Sarın. Arkadaşı kötülemek gibi bir maksadım yoktu. Geri vites yapıyor falan zannetmeyin sadece sanırım bu konu daha önce 30 defa daha açılmıştı.
if ı can prove dedi: Arkadaş 1 aylık ban saralım. Genişletmek için tıkla... Sarın. Arkadaşı kötülemek gibi bir maksadım yoktu. Geri vites yapıyor falan zannetmeyin sadece sanırım bu konu daha önce 30 defa daha açılmıştı.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 16 Ekim 2020 #33 Mehmet _Akif dedi: Hocam sizi severim ama yapmayalım artık şöyle mesaj sayısı gibi dandirik şeyleri. Genişletmek için tıkla... İbrahim abi şaka yaptım şaka. Her böyle konu açanı bir dövmediğim kalıyor ya.
Mehmet _Akif dedi: Hocam sizi severim ama yapmayalım artık şöyle mesaj sayısı gibi dandirik şeyleri. Genişletmek için tıkla... İbrahim abi şaka yaptım şaka. Her böyle konu açanı bir dövmediğim kalıyor ya.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 16 Ekim 2020 #34 İnatlaşmaya gerek yok, tartışma ortamı yaratmayalım. Hayırlı olsun.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 16 Ekim 2020 #35 Birazdan konu bu sebepten kapanır.
umutcanbaymis Decapat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #36